Home Tien vragen aan Beertje van Beers
Hair solutions

Tien vragen aan Beertje van Beers

Op foto’s ziet hun haar er altijd fantastisch uit. Hoe krijgen ze dat zo? En hebben bekende mensen ook weleens last van een bad hair day? Ik vroeg het deze keer aan Beertje van Beers.
Beertje (38) is een voormalige Nederlandse presentatrice. Momenteel schrijft ze reportages en columns voor publicaties als De Telegraaf, Grazia, Viva, en JFK. In haar eerste boek heet Faster Pussycat schrijft Beertje onder andere openhartig over haar relaties en seksleven. Sex in the City gecombineerd met een gezonde dosis Nederlandse humor.

1. Wat is je haartype?

Ik heb stug haar dat vrij dik is.

2. Laat je weleens een treatment doen bij de kapper?

Nee, nog nooit.

3. Hoe verzorg je je haar thuis?

Ik was mijn haar met een shampoo en gebruik erna een conditioner. Ik hou ’t eigenlijk heel simpel.

4. Wat is je favoriete haarproduct?

Dat is zonder twijfel een haarolie. Dit product verzorgt en laat mijn haar glanzen zonder het te verzwaren. Ook fijn dat je het niet uit hoeft te spoelen.

5. Hoe houd je je haar zo mooi?

Gossie, ik doe eigenlijk alles wat slecht is voor mijn haar: verven, zon, nooit bijpunten ... Ik denk dat ik geluk heb dat het er nog goed uitziet.

6. Hoe draag je je haar het liefst, wissel je weleens van kapsel?

Los en wild. Ik hou wel van lekker nonchalant haar.

7. Heb je weleens haarproblemen?

Mijn pony is in de winter wel eens statisch. Met een paar druppeltjes Silk Groom Serum van Kiehl’s is dat probleem opgelost.

8. Ben je trouw aan je kapper?

Ik ben trouw aan mezelf! Ik ga nooit naar de kapper. Eens in de zoveel tijd plak ik een foto van Brigitte Bardot op de spiegel en ga los met de keukenschaar 😉

9. Wat is je grootste haardrama ooit?

Ooit heb ik een bekende haarstylist mijn haar laten verven voor een fotoshoot. Ik vertrouwde hem volledig toen hij zei dat hij me wat blonder ging maken. (Hey, ik hou van Bardot!) Het resultaat  was een vreselijke gelige coupe soleil op een oranje ondergrond. Het was zo erg dat ik de hele nacht heb gehuild.

10. Hoe belangrijk is je haar voor je?

Uitzonderlijk belangrijk. daarom laat ik er ook niemand aan komen. Behalve Rob Peetoom volgende week in Barcelona voor een fotoshoot voor zijn tijdschrift. Ik weet dat ik klink als Nicolas Cage in ‘Wild at Heart’, maar mijn haar is voor mij het symbool van mijn vrijheid. Ik laat het liever niet temmen…

Lees ook:

10 VRAGEN AAN SAAR KONINGSBERGER

10 VRAGEN AAN SARA KROOS

10 VRAGEN AAN JOSH VELDHUIZEN