Home Hoe geef ik mijn haar snel tijdelijk kleur én glans?
Hair solutions

Hoe geef ik mijn haar snel tijdelijk kleur én glans?

Herkenbaar? Het is al even geleden dat je de kapper hebt bezocht en jouw eens zo mooi gekleurde, glanzende lokken zijn nu dof en vaal geworden ... Je wilt je haar niet té vaak kleuren, want het is toch een chemische behandeling, dus wat doe je dan?

SOLUTIONS voor glanzend gekleurd haar in no time!

Wist je dat er ook een manier is om je haar lekker op te frissen zonder dat daar permanente verf aan te pas hoeft te komen? Je kunt kiezen voor een tijdelijke glans én kleur tussen je kappersbehandelingen door of je laat een glansbehandeling doen na het kleuren. Deze glans (met kleureffect) was je er na een paar wasbeurten vanzelf weer uit en is ideaal voor haar dat snel dof en vaal wordt door verschillende oorzaken (zie hieronder).

Waardoor wordt gebrek aan glans veroorzaakt?

  1. Poreus haar

Door de zon, teveel stylen, kan je haar dof en poreus worden. De haarschubben staan open en het haar heeft dan meer nodig dan een wekelijks maskertje. Ook te hard borstelen of het haar borstelen terwijl het nog vochtig is, kan zorgen voor beschadiging met poreus haar als gevolg.

2. Tussen kappersbeurten

Als je lang wacht met je kappersafspraak, verdwijnt de intensiteit van de haarkleur én de glans. Want door je haar te laten kleuren gaat het vaak ook meer glanzen en dit effect verdwijnt na een aantal weken. Soms wil je dan niet meteen het haar weer laten kleuren, maar gelukkig is er een andere oplossing, lees snel verder!

3. Teveel geverfd

Als je een extreme kleurverandering hebt laten doen, zoals donker haar laten blonderen, kan het poreus haar als gevolg hebben. Je haar moest dan eerst ontkleurd worden voordat er een andere kleur werd aangebracht. Zo'n verandering heeft enorme impact op je haar en hierdoor kan het glans verliezen.

Kleur!

Naast dat GLOSS zo prachtig glanst, maakt het je haar ook nog eens 25% sterker en 37% dikker! Gegarandeerd tevreden klanten 😉

BOOKIES educator Maud Gijbels

TIP: Gebruik altijd de application bottle om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan en geen kleur te verliezen. 

GLOSS is speciaal ontwikkeld als haarkleuring en verzorgingsproduct in één. Een tijdelijke kleur die ongeveer 11 wasbeurten blijft zitten en verdergaat dan alleen glans. Het haar wordt gereconstrueerd en gehydrateerd dat steeds beter wordt na elke kleurbehandeling verbetert. GLOSS is verkrijgbaar in diverse tinten. Na elke toepassing werd het haar 25% sterker en 37% dikker gemeten.

Deze GLOSS behandeling is sowieso goed voor je haar, ook als het niet extreem poreus is. Je haar wordt er namelijk dikker en sterker van!

Voor elke haarkleur een oplossing!

Zowel voor blondines, brunettes als vrouwen met black hair is er een geschikte GLOSS verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je KEVIN MURPHY kapper!