Over ons

WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Hier vind je het laatste beautynieuws, trends, professionele merken en meer dan 20.000 salons. WieWatHaar is een podium voor professionals, waar consumenten ‘backstage’ een kijkje kunnen nemen in de wereld van hair & beauty.

Ons team

Fleur Stigters | Branded Content Manager
Noa Acar | Creative Director
Suzanne Slegers | Influencer

Zoek je een nieuwe techniek, behandeling of product?

Leer van de ervaringen van anderen en vind de salon die bij jou past. WieWatHaar maakt het je makkelijk: met een slimme salonfinder ben je één klik verwijderd van beautysalons, waarbij je jouw wensen kunt afstemmen in de zoekopdracht. Jouw favoriete merk en product vind je op de professionele merkpagina’s.

Ben je een beautyprofessional?

Neem dan een kijkje in de keuken van onze experts, bewonder creaties van Nederlandse bodem en raak geïnspireerd door onze maandelijks wisselende thema’s en rubrieken!

Kortom, lees alles over de laatste haar- en make-uptrends (en maak ook nog eens kans op leuke prijzen 😉

WieWatHaar richt zich sinds 2010 op professionele partners en professionele haarcosmetica merken. Vanaf 2015 zijn daar ook beautysalons, spa’s en alle beautyproducten bijgekomen, zowel voor vrouwen als mannen.

WieWatHaar bestaat uit:  HAAR- HUID – HEM & InnerBeauty

Lees alles over de laatste haar- en make-uptrends en maak kans op leuke prijzen. Kortom, deze site is een geweldig platform voor alle beauty lovers!

Ga meteen naar: