Consumenten

• Wij zijn gericht op de professional én consument die geïnteresseerd is in hair & beauty en professionele producten koopt.

• Hét online media kanaal! Alles over je professionele haar & beauty – tips, laatste trends, tricks, expert advies en trendupdates of businessnieuws en samenwerkingen. De laatste innovaties en producten. Interviews en more! 

SPELREGELS

Deze spelregels zijn bedoeld om WieWatHaar onafhankelijk, betrouwbaar en voor een breed publiek aantrekkelijk te houden. Wij bieden een platform om je mening te geven over salons of om mee te praten over beauty. Als we ons allemaal houden aan deze regels, blijft Wiewathaar een fijne website voor iedereen.

Algemene spelregels


  1. Het is niet toegestaan om e-mailadressen of websites in een testimonial te noemen.
  2. Het gebruik van aanstootgevend taalgebruik is niet toegestaan. Dus niet discrimineren, vloeken of shockeren.
  3. Het is niet toegestaan om opzettelijk bedrijven te beledigen of dingen te schrijven die hen schade kan toebrengen. Speel daarom ook nooit op de persoon. Aanzetten tot acties tegen bepaalde ondernemingen is niet toegestaan.
  4. Probeer zo objectief en eerlijk mogelijk te schrijven. Gebruik deze website niet om je af te reageren. Het kan zijn dat je teleurgesteld bent over een dienst en als je dat goed kunt onderbouwen kan je dat delen met anderen. Maar testimonials zijn niet bedoeld om te kwetsen of te beledigen. Negatieve testimonials zijn toegestaan maar niet als middel om een geschil mee uit te vechten.
  5. Schrijf geen testimonial over een salon waar je zelf werkzaam bent. Het is niet de bedoeling dat medewerkers van een salon, merk, importeur of webshop zich voordoen als gewoon lid zonder aan te geven dat ze in de branche werkzaam zijn.
  6. Testimonials zijn niet bedoeld om salons te promoten. Deze website is bedoeld als onafhankelijk platform waar consumenten hun mening kunnen geven over salons en barbershops.
  7. Alleen echte personen kunnen zich aanmelden. Het is niet toegestaan voor een organisatie, bedrijf of salon om een profiel aan te maken. Profielnamen mogen niet verwijzen naar websites. Ook mogen profielnamen niet in kapitalen worden getypt. Alleen een hoofdletter aan het begin van een naam is toegestaan.
  8. Testimonials mogen niet in kapitalen worden getypt. Je kunt alleen hoofdletters gebruiken voor namen en aan het begin van een zin. De reden hiervoor is dat tekst met alleen kapitalen meestal wordt ervaren als storend. Teksten kunnen om deze reden worden verwijderd of omgezet.
  9. Schrijf alleen een testimonial over een salon als je er een echte consumentenervaring mee hebt.
  10. Testimonials die niet aan deze regels voldoen zullen meteen verwijderd worden. In bepaalde situaties kunnen wij naar eigen inzicht afwijken van de regels en indien nodig ingrijpen.