Vind een kapper in Amsterdam

Zoek je een kapper of kapsalon in Amsterdam centrum die bij je past? Vind hier een geschikte dameskapper, herenkapper, kinderkapper, thuiskapper, ambulant kapper, barber of barbershop waar je met of zonder afspraak terecht kunt.in Amsterdam. Onze hoofdstad kent vele kappers, maar het is belangrijk om een kapsalon te vinden die echt goed bij jou past. Je kunt een salon vinden in een van de vele leuke wijken en buurtjes in Amsterdam zoals de binnenstad en o.a. Oud Zuid, de Baarsjes, Helmersbuurt, de Pijp, Vondelbuurt, Houthavens, Weesperbuurt, Plantagebuurt, Staatsliedenbuurt, Oostelijke Eilanden, Museumkwartier, de buurt Westlandgracht, Apollobuurt, Rivierenbuurt, Oosterparkbuurt, de Jordaan.

Het belang van goed advies

Heb je krullen? Zoek dan naar een kapper in Amsterdam die veel ervaring heeft met krullend haar. Dat geldt ook voor andere specialiteiten, zoals een kapper die goed is met kleur of eentje die ook hoofdhuid problemen kan aanpakken. Een echte professional zal bij een eerste bezoek echt de tijd voor je nemen en niet alleen vragen stellen over je haar en je wensen, hij of zij zal ook heel goed naar je haar kijken en naar jouw hele verschijning. Want alleen dan kan hij of zij met een goed advies komen, waar je ook echt iets aan hebt. Kijk hier voor de laatste trendkapsels.

Ook tijdens het kleuren of knippen, merk je snel of je met een echte professional te maken hebt. Het gesprek zal dan niet alleen gaan over koetjes en kalfjes, maar je zult ook advies krijgen welke haarproducten het beste bij jouw haartype passen. Dus dáárom is het zo belangrijk om een kapsalon te vinden die bij je past!

Via onze salonfinder vind je een kapper in Amsterdam of een andere plaats in Nederland. Of je kunt naar het overzicht gaan van alle kappers in Amsterdam en via het filter kun je dan verder verfijnen op type salon of het merk waarmee de kapper werkt.

kapper Amsterdam
(dameskapper of herenkapper) in Amsterdam?

Dagje Amsterdam én naar de kapper!

Veel kappers in Amsterdam zijn gewend aan toeristen en expats en spreken meestal goed Engels. Woon je niet in Amsterdam, maar wil je daar toch een salon bezoeken? Maak er dan meteen een leuk dagje van en combineer je kappersbezoek met een museum of een dagje shoppen. Of kijk even of er iets leuks te doen is in de hoofdstad.

Testimonials lezen en schrijven

Heb je al een kapper in Amsterdam gevonden? Op de salonpagina van jouw kapsalon kun je vervolgens alle testimonials lezen. En natuurlijk kun je ook zelf een testimonial schrijven, zo help je anderen bij hun zoektocht naar een kapsalon die aan hun wensen voldoet!

Succes bij je zoektocht & veel happy hair days!