Salonpagina maken

Alle salons met een Nederlands KvK nummer kunnen zich gratis registreren op WieWatHaar!

Voorbeeld van een salonpagina

Want samen geven wij deze mooie professionele branche een platform en we willen onze Nederlandse salons graag mee laten profiteren van ons bereik!

Maak je pagina helemaal compleet met salonfoto's en informatie en deel je Instagram account en link naar je online boekingsprogramma. Dit is én zal altijd gratis blijven. Geen verborgen agenda, geen kleine lettertjes of contracten, maar helemaal vrijblijvend! Je kunt het op 2 manieren aanpakken; de eerste methode is helemaal gratis en vind je dit te veel werk of te ingewikkeld, dan doen wij het voor je voor slechts €7,95!

BEURSACTIE
Wij vullen je pagina GRATIS aan t/m 30 juni 2022! Kijk bij de 'lekker makkelijk' methode voor meer informatie en stuur een mail met je gegevens naar info@wiewathaar.nl.

DOE HET ZELF METHODE

Dit is helemaal gratis. Volg onderstaande stappen en doe het lekker zelf, succes!

STAP 1
STAP 2
STAP 3

STAP 1

De meeste salons staan al op WieWatHaar. Ga naar onze salonpagina en kijk of jouw salon er al op staat. Ga door naar stap 2 >

Staat je salon er niet bij? Neem dan contact met ons op via dit formulier en vermeld je salonnaam, adres en website. Je ontvangt dan bericht als de salon is toegevoegd.

STAP 2

Ga naar jouw salonpagina en klik op de knop 'Ja, ik kies voor een upgrade'. Onder deze knop verschijnt nu een formulier dat je moet invullen. Ga door naar stap 3 >

STAP 3

Je ontvangt een mail met inloggegevens en in de bijlage een handleiding als je salonpagina gereed staat. In deze handleiding staat stap voor stap waar je kunt inloggen en hoe je foto's en jouw gegevens kunt invoeren.

LEKKER MAKKELIJK METHODE

BEURSACTIE Deze methode is GRATIS t/m 30 juni 2022!

Vind je dit allemaal te veel gedoe? Wij begrijpen heel goed dat je liever de handen uit de mouwen steekt in de salon en doen het graag voor je. Hiervoor vragen we €7,95 die je vooraf betaalt.

1. Betaal €7,95 via deze link. Vermeld bij je betaling de naam van je salon.

2. Mail ons 1 logo en 3 salonfoto's en wij maken de beelden op maat voor jouw pagina. Let wel op dat je salonfoto's het mooist staan als de foto een liggend formaat heeft. Je kunt ons mailen naar info@wiewathaar.nl. Zet in het onderwerp ook de naam van je salon.

Na ontvangst van 1. en 2. sturen wij je een link waar je alle informatie over je salon kunt invullen. Nadat alles door ons in orde is gemaakt, ontvang je een mail met je inloggegevens, zodat je jouw pagina altijd kunt aanpassen als er later iets verandert.