Nepwimpers of wimperextensions? Alles over wimpers zetten

Het is de droom van iedere vrouw: lange, volle wimpers. En soms kun je de natuur een beetje helpen door bijvoorbeeld nepwimpers te zetten of wimperextensions te laten zetten. Is dat allemaal teveel namaak? Dan zijn er ook heel veel mascara's op de markt, die je wimpers voller laten lijken. Of probeer eens een wimperserum. Volgens veel gebruikers helpt dat écht! Hieronder zetten we alle opties voor volle wimpers voor je op een rij. Nepwimpers of wimperextensions? Alles over wimpers zetten:

Nepwimpers

nepwimpers

Wil ook lange glam wimpers? Probeer dan eens nepwimpers. Je kun kiezen uit individuele nepwimpers of nepwimpers op strips. Het aanbrengen is niet moeilijk, maar is wel een secuur werkje waar je even de tijd voor moet nemen. Je hebt er speciale wimperlijm voor nodig en wat handigheid. Vind je het eng om je nepwimpers zelf aan te brengen? Vraag dan een vriendin en doe het bij elkaar. Je kunt nepwimpers bij de meeste drogisten en parfumzaken kopen. Maar wij raden je aan om iets meer uit te geven aan valse wimpers en te kiezen voor een merk dat ook door visagisten wordt gebruikt. Zitten je wimpers er eenmaal op? Maak het effect dan af met een laag mascara. Hierdoor blijven ze nog beter zitten!

Wimperextensions

wimperextensions

Je kunt wimperextensions op diverse manieren laten aanbrengen. Zo kun je kiezen voor een natuurlijke look of een dramatische look, waarbij iedereen kan zien dat de wimpers niet van jezelf zijn. Laat je adviseren door de salon waar je de wimpers laat zetten. Wimperextensions kost wel wat en bedenk ook dat je het elke paar weken (3,4) bij moet houden. Je moet dan terug naar de salon voor een refill. Het is dus niet echt goedkoop. Bovendien kost het ook tijd. Denk aan 1,5 uur voor het aanbrengen van wimperextensions. Na de behandeling heeft de lijm nog extra tijd nodig om helemaal te drogen. Daarom kun je de uren daarna niet zwemmen of sporten of je gezicht wassen. En huilen is helemaal uit den boze!. Het opvullen van je wimperextensions gaat gelukkig wel sneller; dat kost maximaal 1 uur.

Het voordeel van wimperextensions is dat je geen mascara of eyeliner meer nodig hebt. Als je opstaat, zijn jouw ogen al helemaal opgemaakt. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over uitgelopen mascara. Lees meer over wimperextension.

Verschil wimperextensions & nepwimpers

Als je een keer volle wimpers wilt voor een speciale gelegenheid, zijn nepwimpers de beste oplossing. Wimperextensions is veel duurder en kost ook meer tijd. Voordeel daarvan is wel dat je het gepruts aan een specialist kunt overlaten. Bovendien gaat het effect veel langer mee kan het lijken alsof je zulke mooie, lange wimpers van jezelf hebt.

Wimperserum

Een wimperserum breng je voor het slapen gaan op je schone oogleden aan, precies op het randje waar je wimpers groeien. Als je dit trouw elke avond doet, zul je na ongeveer 6 weken verschil gaan merken. Een wimperserum ziet eruit als een mascara, maar heeft dan geen borsteltje, maar een dun penseeltje (zoals bij een eyeliner). Het serum is niet goedkoop, maar je hebt maar een klein beetje nodig en écht, je zult verschil gaan merken. Helaas gaat dit effect snel weer weg nadat je gestopt bent dit wimperserum te gebruiken.

Mascara

mascara

Tja, welke vrouw heeft geen mascara in huis? Dit beautyproduct is misschien wel het meest verkocht van alle make-upproducten en ze zijn er in alle variaties. Voor gekrulde wimpers, lange wimpers, volle wimpers en om mee in de regen te lopen of mee te zwemmen. Ook zijn mascara's verkrijgbaar in alle kleuren, maar het meestverkocht zijn toch de zwarte en donkerbruine kleuren. Een mascara gaat ongeveer 3 maanden mee, afhankelijk hoe vak je het borsteltje weer uit en terug in de houder stopt.