Vind een goede kapper in Den Haag

Zoek je een goede kapper of kapsalon in Den Haag die bij je past? Ben je op zoek naar een herenkapper, dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, ambulant kapper of barbershop waar je met of zonder afspraak terecht kunt? Vind hier een kapsalon of kapper in Den Haag Centrum (Hofkwartier, Zeeheldenkwartier, Archipelbuurt, Statenkwartier, Stationsbuurt, Chinatown en rest van de binnenstad). Deze Hofstad kent vele kappers, maar met deze tips vind je een goede kapper in Den Haag.

Het belang van goed advies

Heb je krullen? Zoek dan naar een kapper die daar veel ervaring mee heeft. Dat geldt ook voor andere specialiteiten. Zoals een kapper die goed is met kleur of eentje die ook hoofdhuid problemen kan aanpakken. Een goede kapper zal bij een eerste bezoek echt de tijd voor je nemen en niet alleen vragen stellen over je haar en je wensen, hij of zij zal ook heel goed naar je haar kijken en naar jouw hele verschijning. Want alleen dan kan hij of zij met een goed advies komen, waar je ook echt iets aan hebt.

Ook tijdens het kleuren of knippen, merk je snel of je met een echte professional te maken hebt. Het gesprek zal dan niet alleen gaan over koetjes en kalfjes, maar je zult ook advies krijgen welke haarverzorgings- en stylingproducten het beste bij jouw haartype passen. Dus dáárom is het zo belangrijk om een kapsalon te vinden die bij je past!

Via onze salonfinder vind je kappers overal in Nederland. Of je kunt naar het overzicht gaan van alle kappers in Den Haag en via het filter kun je dan verder verfijnen op type salon of het merk waarmee de kapper werkt.

kapper den haag
Zoek je een Kapper in Den Haag? (Foto: Nicole Baster)

Dagje Den Haag

Woon je niet in Den Haag, maar wil je daar toch een kapper bezoeken? Maak er dan meteen een leuk dagje van en combineer je kappersbezoek met een museum of een dagje shoppen. Of kijk even of er iets leuks te doen is in onze hoofdstad.

Testimonials lezen en schrijven

Heb je een kapper in Den Haag gevonden? Op de salonpagina kun je vervolgens alle testimonials lezen. En je kunt ook zelf een testimonial schrijven, zo help je anderen bij hun zoektocht naar een goede kapsalon die aan hun wensen voldoet!

Succes bij je zoektocht & veel happy hair days!