Home Hoe krijg ik glad en soepel haar?
Hair solutions

Hoe krijg ik glad en soepel haar?

Als je snel last hebt van een droge of gevoelige hoofdhuid, dan kan het kleuren van je haar best een uitdaging zijn. Want je wilt natuurlijk voorkomen dat het erger wordt en je een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid als gevolg krijgt. Gelukkig zijn er hele milde haarkleuringen die niet of nauwelijks een irritatie veroorzaken. In dit artikel vertellen we wat voor jou de oplossing is!

SOLUTIONS voor glad en soepel haar

Heb jij ook vaak last van dof en pluizig haar? Vooral als je het haar regelmatig laat kleuren, kan dit het haaroppervlak aantasten en dit leidt dan vaak tot pluizig haar.

Hoe kun je pluizig en poreus haar voorkomen?

  • Laat je haar altijd kleuren bij een professionele kapper en ga vooral niet zelf aan de slag!
  • Wees voorzichtig met hittestylers zoals föhns, stijltangen en krultangen. Als je ze toch gebruikt, zet ze dan op een minder hete stand en gebruik altijd een beschermspray.
  • Gebruik een keer per week een intensief masker en na het wassen een haarolie om pluis tegen te gaan.
  • Kijk uit met vocht, dus style je haar niet in een vochtige badkamer net na het douchen.
  • Voor glad en soepel haar verwen je jouw haar na elke chemische behandeling met een speciale treatment, zoals de zuurspoeling van Alcina.

Alcina zuurspoeling

De eighties waren de gloriejaren van het permanent. Hierdoor werd de juiste haarverzorging ineens erg belangrijk, want permanenten was nou niet geweldig voor je haar. Uit die tijd stamt het uitgebreide onderzoek van Alcina naar een nabehandeling, die het haar weer glad en glanzend kon maken. De zuurspoeling bleek aan alle behoeften te voldoen. Na het permanent werd het haaroppervlak glad, kambaar, glanzend en veerkrachtig gemaakt.

Sinds 1981 bestaat deze klassieker al met een ongewijzigde samenstelling. Want waarom iets veranderen als het al 40 jaar lang voor gezond en glanzend haar zorgt? Deze zuurspoeling is niet alleen inzetbaar na een chemische haarbehandeling, maar ook gewoon voor een snelle verzorging van het haar.

De zuurspoeling verzacht en versterkt de haarstructuur dankzij de lage pH-waarde, waardoor een resistent haaroppervlak ontstaat. Hierdoor is het haar gladder en soepeler, heeft het een glanzende uitstraling en is het makkelijker doorkambaar en te stylen. Hierdoor is deze behandeling bijzonder geschikt als onmiddellijke verzorging na haarbehandelingen zoals kleuren, balayages of een permanent.

Gebruik: Breng na het wassen een hoeveelheid ter grootte van een walnoot aan op het haar en spoel het uit zonder het te laten inwerken.