Home Hoe 'red' je jouw sterk beschadigde haar?
Hair solutions

Hoe 'red' je jouw sterk beschadigde haar?

Heb jij ook zo'n zin in een mooie nieuwe haarkleur, maar ben je bang om je (droge) haar hiermee te beschadigen? Vooral als je haar al niet meer zo heel sterk is, kan dit een reden zijn om maar met je uitgroei door te blijven lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele fijne professionele producten die dit probleem helpen te voorkomen. Lees snel verder!

SOLUTIONS voor mooi haar na een chemische behandeling

Een ander kleurtje in je haar of je (grijze) uitgroei bijwerken, hoe fijn is dat? Maar haarkleuringen zijn helaas nog steeds een chemische behandeling en hoe mild deze ook zijn en hoe goed je kapper ook is, je ontkomt bij kleur niet aan het chemische proces en de gevolgen voor je haar.

Wat zijn de oorzaken van beschadigd haar?

 1. Te heet & agressief stylen

Krultangen, stijltangen en haardrogers kunnen door de hitte je haar beschadigen. Wees er daarom voorzichtig mee en laat het haar zoveel mogelijk eerst door de lucht drogen. Gebruik daarbij ook altijd een beschermproduct tegen hitte voor het stylen. Ook het te heftig borstelen van je haar kan beschadiging opleveren. Kam of borstel je haar daarom altijd heel voorzichtig.

2. Zonnestralen

De zon is heerlijk, maar UV-stralen kunnen je haar ook droog en poreus maken. Gebruik een speciale beschermspray tegen de zon voordat je in de zon gaat of zet een hoed op om je lokken te beschermen

3.Chemische behandelingen

Agressieve shampoos, kleuren, oplichten of permanenten zijn slecht voor het haar en kan schade veroorzaken aan de binnen- en buitenstructuur. Dit maakt het haar ruw, dof, onhandelbaar, zwak, vatbaar voor breuk en onvoldoende elastisch.

Restore, Reset, Rescue and Renew met R-TWO.

Schwarzkopf Professional heeft daarom R-TWO geïntroduceerd. Deze lijn bevat de nieuwe transformerende Double Bonding Technology en bestaat uit een reeks veganistische haarproducten die het haar onmiddellijk herstellen. Er zijn slechts 2 stappen voor nodig, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor beschadigd haar na je kappersbehandeling! Je kunt de producten in 2 simpele stappen combineren, afhankelijk van haardiagnose die de kapper stelt. Het resultaat is een intensieve treatment, die het haar meteen herstelt en er weer gezond uit laat zien!

R-TWO

De voordelen

Na al één toepassing merk je het verschil:

 • 93% minder haarbreuk
 • 90% minder gespleten haarpunten
 • 10x meer weerstand tegen herhaaldelijke schade
 • 14x dagen van bewezen transformerende resultaten

De producten:

 • R-Two Resetting Shampoo
  Deze shampoo bevat de Double Bonding Technology en neutraliseert de pH-waarde na een chemische behandeling en zorgt ervoor dat de haarschubben tijdens het wassen minder opzwellen. De vegan formule is vrij van SLS/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen
 • R-Two Restoring Essence
  Deze formule is veilig voor je haarkleur en voorkomt haarbreuk bij chemische behandelingen. Ook wordt de werking van R-TWO Rescuing Treatment en R-TWO Renewal Sealer hiermee versterkt.
 • R-Two Renewal Sealer
  Deze formule bevat extra verzorgende ingrediënten die zich hechten aan de meest poreuze delen van de haarschubben, waardoor haarbreuk en zichtbare tekenen van gespleten haarpunten verminderen en het haar weer glad en glanzend wordt.
 • R-Two Rescuing Treatment
  De Double Bonding Technology maakt nieuwe haarverbindingen en beschermt iedere haarlok, waardoor het haar wordt versterkt en niet zal afbreken. Het verzorgt en ontwart het haar en herstelt de doorkambaarheid zodanig dat het haar weer aanvoelt als onbeschadigd, natuurhaar.