Home Teken de petitie: laat kappers, barbers & schoonheidsspecialisten weer aan het werk!
Hair update

Teken de petitie: laat kappers, barbers & schoonheidsspecialisten weer aan het werk!

OPROEP AAN ALLE KLANTEN VAN NEDERLAND Onze kappers, barbers en schoonheidsspecialisten hebben het moeilijk. Ondernemers met eigen salons staan op omvallen en als we deze mooie branche willen behouden, dan zullen de deze professionals snel weer aan de slag moeten. In België gaan de salons weer open omdat ze daar ook inzien dat dit essentiële beroepen zijn voor het algemeen welzijn. Juist nu hebben we dit zo hard nodig. Steun daarom jouw kapper, barber of schoonheidsspecialist en teken deze petitie!

Want deze ambachten kunnen wel veilig worden beoefend. De kappers- en schoonheidsbranche heeft nauwelijks besmettingen veroorzaakt en willen we straks weer ons haar of huid kunnen laten verwennen, dan zullen de salons snel weer open moeten. Anders bestaan ze straks niet meer. Zo simpel is het.

Ben jij klant en wil je straks nog gebruik kunnen maken van deze mooie branche?

Teken de petitie & deel hem!

Ondernemers die voor de crisis ruime buffers hadden, kunnen nauwelijks nog overleven vanwege gebrek aan steun. De nood is enorm hoog en er kan niet langer worden gewacht.

Red de professionele kappers, barbers & schoonheidsspecialisten!

Ben jij klant en vind je dat ook jij veilig naar de kapper, barber of schoonheidsspecialist kunt? Neem het dan op voor de deze mensen die zich al die jaren voor jou hebben ingezet en teken de petitie! Daarin vragen de klanten van Nederland of de salons weer open kunnen en de kapper of schoonheidsspecialist met of zonder salon weer aan de slag mogen. Er is meer dan bereidheid in de branche om alle veiligheidsregels in acht te nemen en mee te denken aan een oplossing voor de werkelijk kwetsbare ouderen of mensen met aandoeningen. Zij zullen nu niet zo snel naar een salon gaan, maar dat hoeft ook niet. Toch betekent het dichtblijven van de kappers- en beautybranche nu ook dat er levens en dromen worden verwoest. Het zou de genadeslag zijn voor de hele branche!

De steun is ruim onvoldoende. De oplossing is niet om de branche zo lang in lockdown te houden. Open de salons en laat de zelfstandige kapper hun schaar weer oppakken. Deze maatregelen werken alleen maar illegaal knippen in de hand. Dat is niet alleen oneerlijk, maar levert ook meer gevaar op voor meer besmettingen.

Ben je klant? Teken snel & red de kapper- en beautybranche!

Meer lezen?

Dit hebben we al eerder over dit nijpende onderwerp geschreven: