Home 3 vragen over evo Hair
Hair update

3 vragen over evo Hair

Garrincha Nussy is 11 jaar kapper en 5 jaar educator  bij evo Hair. Hij huurt een stoel bij Squee Hair in Utrecht en geeft diverse evo trainingen op locatie. Hij vertelt ons waarom hij voor dit Australische kappersmerk heeft gekozen.

Wat houdt jouw functie in?

Garrincha Nussy

Ik geeft trainingen over productkennis en kleuringen. Zoals de Creative Color Training.

De kleurtrainingen lopen uiteen van blonderen, highlights en semi-permanente kleuringen. Meestal vinden die plaats op locatie, in de salon. Maar soms worden ze tijdens een event van New Flag (de distributeur) gegeven.

Evo biedt verschillende looks en koppelt daar specifieke trainingen aan. Deze looks zijn op alle genders toepasbaar, dat vind ik ook een voordeel. Zoals de ‘Get Lit’ look, die laat zien hoe je highlights zet en kunt blonderen.

Waarom heb je voor evo gekozen?

Evo was het 1e merk waar ik 11 jaar geleden mee begon te werken en dat beviel erg goed. Het is een fijn merk, makkelijk te gebruiken en de producten doen wat ze moeten doen. Evo is als het ware met me meegegroeid. Het merk past goed bij me omdat ik kan zijn wie ik ben en ze niet iets uit willen stralen wat ze niet zijn. Het is een heel authentiek merk en anders dan andere merken. Dat zie je ook terug in de communicatie en de promotiematerialen.

Mijn absolute favoriet is de Fab-pro.

Garrincha
EVO Fab-pro

Welke lijn is jouw favoriet?

Dat zijn er eigenlijk twee! De evo Repair lijn is heel fijn voor gekleurd haar en adviseer ik graag. Maar mijn absolute favoriet is de Fab-pro. Dat is een unieke service voor customized kleurconditioners, die in de salon op maat voor de klant wordt gemaakt. Het product is bedoeld als opfrisser tussen kleuringen door en is het meest innovatieve en onderscheidende product dat ik heb gezien. Een voordeel voor kappers is dat klanten dit echt op maat moeten laten maken en ze dit dus niet online kunnen bestellen.