Home Nieuw in de salon:  Fibre Clinix Bonding Oils
Hair update

Nieuw in de salon:  Fibre Clinix Bonding Oils

Kappers kunnen nu hun behandelingen naar een hoger niveau tillen met de nieuwe Fibre Clinix Bonding Oils. Deze oliën zorgen voor diepe voeding en langdurig herstel en geven het haar een boost van zachtheid en glans!

Deze Fibre Clinix Bonding Oils van Schwarzkopf Professional zijn een uitbreiding op de zeer effectieve Fibre Clinix in-salon services en thuisverzorgingsproducten. Ze geven fijn tot normaal of stug haar haar zachtheid en voeding.

Fibre Clinix Bonding Oils

De multifunctionele herstellende oliën zorgen voor gladde en glanzende resultaten, terwijl ze haarschade diepgaand herstellen en voorkomen met langdurige voeding voor de binnenste haarvezels. Met de geavanceerde Bonding Technology en het 5 Oliën Complex bieden deze nieuwe producten een allesomvattende mix van voordelen om verschillende haartypes te herstellen, versterken en verzachten.

Er zijn 2 variaties:

Fibre Clinix Bonding Light Oil (100ml)

Deze olie voor fijn tot normaal haar versterkt het haar door breuk te verminderen voor langdurige resultaten***. De snel absorberende vloeibare olie zorgt voor lichtgewicht vocht, zachtheid en glans.

***Tegen kambreuk versus onbehandeld beschadigd haar.

Fibre Clinix Bonding Rijke Crème-Olie (100ml)

De Fibre Clinix Bonding Rich Cream-to-Oil voor stug haar versterkt het haar door breuk te verminderen voor langdurige resultaten ****. De transformerende formule voedt het haar, temt pluizig haar en voegt zachtheid en glans toe terwijl het de handelbaarheid verbetert.

****Voorkomt breken door kammen vs. onbehandeld beschadigd haar.

Schwarzkopf Professional's Fibre Clinix Bonding Oils Technologie creëert innerlijke haarbanden en biedt directe en langdurige reparatie en versterking van de binnenste kern van de haarvezel. Het haar wordt beschermd tegen gespleten haarpunten en toekomstige haarbreuk, wat resulteert in glad, veerkrachtig en sterk haar. Dankzij de speciale formules kunnen kappers en hun klanten de producten op meerdere manieren gebruiken.