Home Top professionele nagellak merken
De expert

Top professionele nagellak merken

Lak jij je nagels ook graag in een mooi kleurtje deze zomer? Lees dan snel verder!

Top professionele nagellak merken

Als jij graag je nagels lakt, dan is het belangrijk om een nagellak te gebruiken die lang blijft zitten. Lees daarom verder wat volgens ons de top 5 professionele nagellak merken zijn!

Professionele nagellak voor mooie nagels

Waarin verschilt een goede, professionele nagellak zich van een goedkope drogist- variant? Allereerst zijn professionele nagellak merken beter voor je nagels. Als je jouw nagels goed verzorgt dan blijven ze mooi sterk en gezond. En gezonde nagels zijn de beste basis voor een mooie manicure, die je afmaakt met een lakje in jouw favoriete kleur. Ook is het slim om een goede topcoat en basecoat te gebruiken. Hierdoor kan de kleur van de nagellak niet in de nagel zelf dringen en houdt de lak beter. Een topcoat zorgt ervoor dat je kleur extra lang blijft zitten.

Een goede nagellak blijft lang zitten

Als je een goede professionele nagellak gebruikt, blijft de kleur langer mooi zitten en dat is natuurlijk precies wat je wilt! Professionele nagellakken hechten beter aan je nagels en de kleur blijft beter houdbaar, zodat de lak niet gaat chippen. Een ander voordeel is dat een professionele nagellak langer blijft glanzen.

Nagels die extra aandacht nodig hebben

Heb je last van gespleten, broze nagels? Of zijn je nagels droog en broos? Voor elk nagelprobleem is er wel een speciale oplossing. Ook is het belangrijk dat je je handen niet vergeet, want een mooi lakje staat natuurlijk alleen maar goed als je handen ook verzorgd zijn. Investeer daarom ook in een goede handcrème! Kijk hier voor de 5 elementen van je huid.

Dit zijn top professionele nagellak merken:


Nagellak uitgelicht:


1. Pupa Milano

Dit nagellak merk komt uit Italië en heeft een mooie long lasting reeks in prachtige kleuren. De Lasting Color Gel Glass Effect heeft het effect van gel nagellak, zonder de nadelen! De kleur glanst geweldig en blijft heel lang goed zitten. En dat voor een hele vriendelijke prijs!

2. Make-up Studio

Nagellak van het merk Make-up Studio blijft ook supergoed zitten en het merk heeft bovendien een aantal lakjes die je nagels beschermt tegen gespleten en broze nagels. Make-up Studio is een Nederlands merk.