Home FROM THE HEART| Amy van Amy’s Visagie
De expert

FROM THE HEART| Amy van Amy’s Visagie

Bij de BeautyBank vragen we in het aanmeldformulier altijd wat iemands doel is. We willen namenlijk graag de vooruitkijkspiegel aanzetten. Shannon was heel duidelijk in haar doel. Zij wilde - in een gezinssituatie waar niets mogelijk leek - het onmogelijke laten gebeuren. Waar niets financieel kan toch die droomdag laten gebeuren. En hoe mooi is het als dat lukt met steun van BeautyBank professionals.

Het verhaal van Shannon

Door mijn situatie met 2 zieke kindjes heeft mijn maatschappelijk werkster mij erop gewezen dat de BeautyBank bestaat en op advies van haar ben ik contact gaan leggen met Karin. Na een intakegesprek mocht ik een afspraak maken met Selcan van Hairstyling Studio 23 in Alkmaar. Mijn kleur werd weer mooi gemaakt en de puntjes van mijn haar geknipt, dit allemaal om zo langzaam naar onze trouwdag toe te werken.

En toen.. liet de visagiste mij een paar weken voor de mooiste dag van mijn leven zitten. Ik baalde enorm en wist niet wat te doen, alles en iedereen zat vol. Wat nu? Ik heb wederom Karin om hulp gevraagd en zij heeft me in contact gebracht met  Amy. Wat een superlieve en leuke vrouw, ik had geen betere visagiste en kapster kunnen wensen.
Zo is alles toch nog goed gekomen. Want juist op die ene sprankelende dag moest het gewoon even lijken alsof er geen vuiltje aan de lucht was! Wij zijn heel dankbaar voor alles. Mooi dat de BeautyBank bestaat!

De reactie van Amy

Voor de zomer werd ik gebeld door Karin van de Beautybank. Een organisatie die mensen helpt die door omstandigheden bepaalde dingen niet meer kunnen doen, zoals naar de kapper gaan.

Zij vertelde mij een verhaal over een aanstaande bruid en ook dat de visagiste op het laatste moment had afgezegd. De bruid was via anderen verwezen naar de Beautybank zodat ook zij, een mooie stralende dag zou hebben.

Shannon was mijn bruid. Wat een ontzettend leuke vrouw, een vrouw die mij een verdrietig verhaal heeft verteld. Een vrouw waar ik me voor wilde inzetten, zodat zij een mooie dag zou hebben en vooral een dag zonder al te veel zorgen.
Ik heb Shannon voorzien van een mooi kapsel en make-up. Ook heb ik haar in haar jurk geholpen en zag ze er echt beeldschoon en stralend uit.

Shannon, ik wens jou en je gezin heel veel geluk en sterkte toe.

Liefs, Amy van Amy’s Visagie