Home 1e hulp bij hoofdhuidproblemen
Haarpraat

1e hulp bij hoofdhuidproblemen

Heb jij weleens last van je hoofdhuid? Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen daar op enig moment in hun leven last van hebben. Of dat nu gaat om een gevoelige hoofdhuid, of dat je last hebt van roos, problemen aan je hoofdhuid kunnen behoorlijk irritant zijn. Want als je de hele dag het liefst op je hoofd zou willen krabben, is het tijd om eens serieus op zoek te gaan naar oplossingen die mild zijn voor je hoofdhuid, maar de kwaal toch goed kunnen bestrijden.

De milk_shake lijn van het Italiaanse kappersmerk Z.one concept heeft voor dit doel de scalp care producten ontwikkeld die deze problemen tegengaan en om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. Uitgangspunt voor deze lijn is de natuurlijke gezondheid van het haar en de hoofdhuid, die dit delicate evenwicht respecteren en de strijd aangaan met roos, dunner wordend haar en overtollig talg. De producten bevatten gecertificeerde organische plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Bovendien hebben alle producten milieuvriendelijke verpakkingen, zodat jouw strijd tegen hoofdhuidproblemen geen strijd tegen deze planeet wordt!

De volgende oplossingen worden geboden:

• Onzuiverheden

milkshake-purifying-blend1

Het uiterlijk van het haar is een belangrijke indicator van de leefstijl van een persoon; stress, vervuiling, ongeschikte stylingproducten en slechte gewoontes in de dagelijkse haarverzorging hebben een zichtbare invloed op de gezondheid van de hoofdhuid en de glans van het haar. Milk_shake purifying blend is een concentraat van natuurlijke, actieve ingrediënten met exceptioneel reinigende eigenschappen, geformuleerd om de hoofdhuid te beschermen en de ongemakken zoals excessieve roos, overtollig talg en ongewenste omgevingsresiduen op te lossen.

Producten: shampoo

Lees ook:

PRODUCT REVIEW

• Overtollig talg

milkshake-normalizing-blend1

Talg, dat geproduceerd wordt door de talgklieren in de hoofdhuid, is in kleine hoeveelheden noodzakelijk om het haar dichtheid, elasticiteit en glans te geven. Wanneer het overmatig wordt geproduceerd ziet het haar er vet en vuil uit, ligt het plat op de hoofdhuid en kan het een onaangename geur geven. Milk_shake normalizing blend is de professionele oplossing om vetresten te verwijderen met een diepe, normaliserende werking met respect voor het delicate, fysiologische evenwicht van de talgproductie in de hoofdhuid.

Lees ook:

PRODUCT REVIEW

Producten: shampoo

• Dunner wordend haar

energizing-blend

Zowel mannen als vrouwen zijn ontzettend bezorgd over de gezondheid van hun haar. Daarom wordt er steeds meer aandacht besteed aan het behoud van de haarvitaliteit, dichtheid en volume. Milk_shake energizing blend lijn zorgt voor de hoofdhuid en het haar en gaat de belangrijkste aandoeningen tegen die de vitaliteit van het haar bepalen; broosheid, dunner wordend haar en overmatig haarverlies.

Producten: shampoo, conditioner, scalp treatment