Home Martijn test de Purifying Blend Shampoo van Milk_shake
Getest voor hem

Martijn test de Purifying Blend Shampoo van Milk_shake

Een shampoo die productresten weghaalt maar toch mild is voor je haar. Veel mannen, maar ook vrouwen hebben na het wassen nog steeds productresten in hun haar, waardoor hun haar na één dag  al slap hangt en niet in model te krijgen is. Op de website zegt Z.one Concept dit erover:

Geselecteerde plantaardige ingrediënten dragen bij aan de bescherming van de hoofdhuid en het haartegen vervuiling. Voor een gezond, glanzend resultaat. MetAFA groen-blauw micro zeewier, organisch duizendblad- en brandnetelextract, essentiële citroen- en rozemarijn olie, eucalyptol, allantoïne en pyrithionzink. Deze mix van actieve ingrediënten met buitengewone, reinigende eigenschappen is ontwikkeld om de hoofdhuid te beschermen en de ongemakken op te lossen van overmatige roos, vette hoofdhuid en vervuiling uit de omgeving.

De test

milkshake-purifying-blend1

Martijn heeft de shampoo nu 2 weken gebruikt en is er wel tevreden over.

Mijn krullende haren houd ik dagelijks in bedwang met wax. Dat betekent ook dat ik mijn haar dagelijks was om alle wax er weer goed uit te krijgen. Wat ik merk aan de shampoo die ik normaal gesproken gebruik is dat ik de shampoo 2 keer shampoo moet gebruiken om mijn haar goed schoon te krijgen. Deze shampoo is heel anders dan andere shampoo's en ook dan diegene die ik dagelijks gebruik, maar heel fijn!

milkshake-purifying-blend2

De substantie is iets dunner, na het inbrengen voelt het alsof er mint in zit. De hoofdhuid lijkt wat kouder te worden nadat ik de shampoo had ingebracht en deze aan het intrekken was. Voor mijn gevoel lijkt het wel alsof mijn haar 'meteen helemaal schoon' werd. Bij andere shampoo's voelt mijn haar ook na het wassen nog wat vettig (waardoor een 2e keer wassen noodzakelijk is). Met deze shampoo is dat niet het geval. Het ruikt lekker, ik krijg mijn haar na het douchen ook snel weer in model.

milkshake-purifying-blend3

Het fijne van deze shampoo is dat de ingrediënten ook meteen je hoofdhuid aanpakken en we weten ... zonder gezonde hoofdhuid geen mooi haar!