Home De Normalizing Daily Shampoo van Depot getest
Getest voor hem

De Normalizing Daily Shampoo van Depot getest

We schreven al eerder over het stoere mannenmerk Depot. Je kunt de producten alleen kopen bij de professionele herenkapper of barbershop. Steeds meer mannen willen toch wat meer dan een shampoo van de supermarkt of drogist. Lennart is ook zo'n man. Zijn haar wordt wat dunner en daarom is hij maar wat zuinig op de haren die hij heeft!

[su_button url="https://www.wiewathem.nl/getest-in-de-barbershop-nieuwe-producten-van-depot/" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]EEN BARBIER OVER DEPOT[/su_button]

De Normalizing Daily Shampoo is - zoals de naam al zegt - geschikt voor dagelijks gebruik. Een flesje van 250ml kost €18,95 en zelf zegt Depot dit erover:

Normaliserende en verfrissende shampoo voor normaal haar. Ideaal voor dagelijks gebruik. Samengesteld met milde bestanddelen zonder SLES.

De test

depot-normalising-shampoo1

De verpakking valt in de smaak. Lennart vindt de bruine fles heel leuk, doet hem denken aan een apothekersfles en ook z'n vriendin is blij met deze aanvulling in hun badkamer.

Het ziet er echt professioneel uit en de dop opent heel makkelijk, maar ook weer niet te. Ik bedoel dat als je een fles in de douche laat vallen, de dop niet openschiet zoals bij goedkopere merken. Ik vind het echt heel makkelijk.

depot-normalising-shampoo2

Ook over het gebruik is Lennart te spreken. De shampoo schuimt lekker en hij hoeft zijn haar maar 1x te wassen. De geur vindt hij lekker en na het wassen voelt zijn hoofdhuid lekker koel aan. Maar wat hij echt uniek vindt:

Mijn haar is zo dun, dat het bij wijze van spreken al droog is als ik de douche uitloop. Daarna is mijn haar dan lastig te stylen en wordt het snel vlassig en pluizig. Bij deze shampoo lijkt het alsof het langer vocht vasthoudt. Mijn haar blijft wat natter en daarom kan ik mijn paste veel beter aanbrengen. Het resultaat is echt minder pluis, het lijkt daardoor zelfs wat voller!