Home Nieuwe producten 1922 by J.M Keune getest
Getest voor hem

Nieuwe producten 1922 by J.M Keune getest

Een tijd geleden ontving ik een pakketje met 5 blauwe producten van het Nederlandse merk Keune. Deze lijn heet '1922 by J.M. Keune', omdat dat het jaar is dat dit familiebedrijf werd opgericht. De nieuwe mannenlijn gaat dus helemaal terug naar de roots met blauwe tubes en potjes die in een apotheek niet zouden misstaan.

Het doosje bevatte een shampoo, conditioner, pommade, gel en een tube scheercrème. Ik was benieuwd!

1922 by J.M.Keune Refreshing Shampoo & Conditioner

1922-keune-02

De shampoo komt in een stoere blauwe fles en ruikt fijn. Normaal gebruik ik geen conditioner, alleen een shampoo. De shampoo vind ik erg lekker en schuimt goed. De conditioner is ook prettig, het is alleen even wennen om ineens 2 producten te gebruiken, maar mijn haar werd er wel lekker zacht van en ook diezelfde geur als van de shampoo is heerlijk!

1922 by J.M.Keune Classic Gel

1922-keune-04

De gel geeft enorm veel stevigheid en ook volume. Ik heb maar een klein beetje nodig dus deze grote tube zal een hele tijd meegaan en dat is fijn, want ik vind het een goed product dat ik graag gebruik. De meeste gels die ik ken zijn vrij plakkerig, maar deze is dat niet en ook is de geur weer heel lekker.

1922 by J.M.Keune Pomade

1922-keune-03

Eigenlijk gebruik ik niet vaak een pommade, het maakt je haar wat vettig waar ik niet zo van hou. De verpakking is wel erg mooi en de geur lekker, maar ik geef persoonlijk de voorkeur aan de gel.

1922 by J.M.Keune Superior Shaving Cream

1922-keune-01

Deze scheercrème is echt een geweldig product! Hij brengt fijn aan omdat het een dikke substantie is. Het scheren gaat heel makkelijk en erna ruikt het nog lekker ook. Je hebt per keer niet heel veel nodig, dus hij is best zuinig in gebruik.

Conclusie

Fijne producten met een heel lekkere geur. Ook de verpakking vind ik mooi, blauw is mijn lievelingskleur. De flesjes staan erg stoer in mijn badkamer. De scheercrème is samen met de shampoo echt mijn favoriet!