Home Getest: FREE.HOLD Styling Paste van KEVIN.MURPHY
Getest voor hem

Getest: FREE.HOLD Styling Paste van KEVIN.MURPHY

Mijn vriend, Jaimy, heeft vol, dik haar met grote krullen, en gaat eigenlijk niet de deur uit zonder in ieder geval wat gel in zijn haar te doen. Toen ik de Free Hold styling paste van Kevin Murphy kreeg, wist ik dan ook precies wie de goede kandidaat zou zijn om dit product uit te testen. Vervolgens heb ik hem gedetailleerd om zijn mening gevraagd.

Dit was zijn ervaring:

De eerste indruk is natuurlijk de buitenkant. Het product valt dan ook op vanwege de aparte verpakking. Hij valt op tussen de rest en heeft een stoere uitstraling. Het is een soort bakje die als een schatkist open gaat. Het product zelf ruikt erg aangenaam naar vanille, vertelde Jaimy mij. Het is een witte paste waar je even de vingertoppen doorheen moet halen, vervolgens kun je beginnen met stylen. Dit kan op droog of vochtig haar. Hij geeft zelf de voorkeur aan handoekdroog haar.

Het haar was makkelijk en vlot te stylen, en doordat het een free hold styling paste is, wordt het niet hard maar kun je de hele dag door blijven stylen. Het zorgt voor een nonchalante look en houdt het haar flexibel. Jaimy gaf aan dat het zelfs fijner werkt dan een normale haargel! Het blijft de hele dag fijn zitten en laat geen plakkerige laag achter op de handen als je door de dag heen nog eens je haar vormt.

Andere pluspunten die zeker noemenswaardig zijn is dat het product vegan is, vrij van parabenen en het haar een mooie glans biedt. De rijke ingrediënten zoals bergamot en vanille voorzien het haar van een optimale verzorging. Een echte aanrader dus!