Home WieWatHaar Awards 2021 | TAILOR'S Grooming - Clay
Getest voor hem

WieWatHaar Awards 2021 | TAILOR'S Grooming - Clay

TAILOR'S Grooming - Clay is niet zomaar een grooming product! Dit product won de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HEM - Haarstyling en overtuigden de vakjury. "Simpel en makkelijk in gebruik met een goede geur. Leuk dat er een QR-code op staat zodat je filmpje kan bekijken. Echte aanwinst voor de natuurlijke look.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Jeroen Schenke, Algemeen Directeur van TAILOR’S Grooming Benelux.

Jeroen Schenke

Jeroen Schenke geeft samen met Jolanda leiding aan het gezellige en enthousiaste team van TRINITY haircare en TAILOR’S Grooming Benelux. Als Algemeen directeur houdt Jeroen zich graag bezig met de inkoop, verkoop en algemene zaken van het bedrijf.

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

Het gaf een fantastisch gevoel! We wisten al dat de TAILOR’S Clay een topper was, maar het is ook heerlijk om hiermee de waardering te krijgen die het product verdient!

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Niet voor niets is onze slogan, TAILOR’S Grooming, made for REAL men.

Jeroen Schenke

De TAILOR’S Clay is al jaren een verkooptopper. Alle salons die met TAILOR’S werkzaam zijn, zijn ontzettend enthousiast over het product. Ze waarderen het gebruiksgemak van het product, de mogelijkheden die het product biedt en natuurlijk de heerlijke geur. 

Niet alleen onze clay, maar alle producten van TAILOR’S zijn ontwikkeld met de gedachte: echt vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit - waarden die de moderne man vertegenwoordigen die zorg draagt voor een verzorgd uiterlijk. Niet voor niets is onze slogan, TAILOR’S Grooming, made for REAL men.

Feedback klanten

Gebruikers vinden de clay een heerlijk product om mee te werken. Het geeft een matte finish met een goede stevigheid, het heeft een heerlijke mannengeur én het is prettig om op te brengen.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Dáárom professioneel advies

Ieder kapsel is anders en iedere levensfase of omstandigheid kan er voor zorgen dat ook het haar een andere behoefte krijgt. Een professional is iedere dag bezig met haar en het geven van de juiste adviezen. Hij of zij weet dan ook het beste wat jouw haar nodig heeft! 

Waarom naar de barbershop?

Barbers zijn ingesteld op het knippen, verzorgen en stylen van mannenkapsels en doen simpelweg niets anders. Zij zijn dé specialist op het gebied van mannenhaar en kunnen exact aangeven waar jouw haar behoefte aan heeft. Investeer daarnaast ook in de juiste producten voor het haar. Ze zijn wellicht iets duurder dan producten van de drogist, maar je krijgt absoluut meer waar voor je geld. Je doet langer met het product, want de producten zijn geconcentreerder en bovendien zorgen deze producten voor het beste resultaat voor het haar.

Meer info over dit product

De TAILOR'S Grooming - Clay biedt intensieve stylingsterkte voor elk type haar. Dit unieke product met bamboe extract en silica geeft het haar vorm en textuur. Perfect voor korte kapsels en voor iedereen die houdt van een natuurlijke look.

Zo gebruik je het

De TAILOR'S Clay met bamboe-extract en silica geeft het haar vorm en textuur. Perfect voor short cuts en voor iedereen die van een natuurlijke en krachtige look houdt. Hydrateert het haar en de hoofdhuid en is perfect te gebruiken bij een gevoelige hoofdhuid. Wrijf een kleine hoeveelheid gelijkmatig tussen de palmen tot het product glad is en verwerk het in handdoekdroog haar.

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021