Home WieWatHaar Awards 2021 | MARC INBANE - Hyaluronic Self-Tan Spray
Getest voor hem

WieWatHaar Awards 2021 | MARC INBANE - Hyaluronic Self-Tan Spray

MARC INBANE - Hyaluronic Self-Tan Spray is niet zomaar een self-tan product! Dit product won de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HEM - Huidverzorging en overtuigden de vakjury. "Heel vernieuwend en een echte aanwinst. Is de prijs zeker waard. Duidelijke uitleg en ook voor de gezondheid beter is qua minder zonuren.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Bart Engel, bedenker en mede-eigenaar van MARC INBANE.

Bart en Nele Engel

Bart Engel is bedenker en samen met zijn vrouw Nele, mede-eigenaar van MARC INBANE. Hij is vader van een 12-jarig zoontje en daarnaast fanatiek sporter. Zijn ontspanning zoekt hij in kitesurfen, snowboarden, mountainbiken en padel. Bart is een ondernemer met het lef om ideeën en dromen om te zetten in acties.

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

Supertrots natuurlijk! Dit is een bekroning op het harde werk, zeker omdat we deze hebben ontvangen van vakjury die zelf al veel hebben bereikt in hun vakgebied.

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Dit is ‘s werelds 1e tanning spray die verrijkt is met het innovatieve 3e generatie Hyaluronzuur SLMW.

Bart Engel

De Hyaluronic Self-Tan Spray is ‘s werelds 1e tanning spray die verrijkt is met het innovatieve 3e generatie Hyaluronzuur SLMW. Dit nieuwe & meesterlijke hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende werking en dringt als enige hyaluronzuur tot de diepere huidlagen: het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer! Dit samen met de 4-voudige tanning technologie maakt de Hyaluronic Self-Tan Spray op cosmetica- en tanning gebied echt een uniek en vooruitstrevend product.

Het bevat een uiterst effectieve 4-voudige tanningtechnologie voor een instant bruiningseffect met een langdurige werking. Een veilige en snelle manier van tannen zonder schadelijke UV-stralen. Eén van de actieve tanning-ingrediënten wordt verkregen door aërobe fermentatie van frambozen: helpt tegen uitdroging van de huid, zorgt voor een langere tan & een zachtere vervaging voor een ongeëvenaarde natuurlijke bruine teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan!

Feedback klanten

Dat de kleur zich perfect aanpast aan ieders huidtype en dat je niet het verschil ziet tussen een zongebruinde huid en een huid met tanning van MARC INBANE. Soms ben ik wel jaloers op een kledingontwerper die zijn/haar collectie terugziet op straat. Bij ons zie je niet of iemand gewoon een gezonde teint heeft of MARC INBANE heeft gebruikt. Dat is natuurlijk een compliment en zo zou het bij ieder tanningproduct moeten zijn.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Dáárom professioneel advies

Bij MARC INBANE geven we iedere nieuwe salon een speciale training. De salons werken hierdoor ook iedere dag met onze producten en kunnen op die manier de klant perfect adviseren. Zowel door de training als door eigen ervaring.

Waarom naar de salon?

Bij salons kunnen klanten zich vaak kosteloos laten tannen om het eerst te proberen. Zo zien zij gelijk het natuurlijke resultaat. Verder is er een enorm groot verschil qua ingrediënten tussen salonproducten en producten die je bij een drogist kunt kopen. Bij tanning wil je juist voorkomen dat je oranje wordt of een nare reactie krijgt op de huid. Zuivere ingrediënten zijn nu eenmaal kostbaar. In de salons kunnen klanten tevens de handige tannnig producten zien en voelen. Zo kunnen zij precies het product kopen dat afgestemd is op hun tanning routine. Voor het lichaam gebruik je namelijk iets anders dan voor het gezicht

Meer info over dit product

De MARC INBANE Hyaluronic Self-Tan Spray is een vegan zelfbruiner die geschikt is voor alle huidtypen en huidtinten en zorgt voor een natuurlijke en egaal-gebruinde teint tot wel 9 dagen lang! Gelijktijdig brengt de mix van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten de huid in een optimale conditie en laat deze stralen.

Een tip die ik altijd meegeef aan iemand die nog nooit onze spray heeft gebruikt, is om beter iets minder dan te veel te sprayen. Door de 4-voudige tanning technologie ontwikkelt het product namelijk nog tot 3 uur door! Dus als je denkt dat je te weinig hebt gesprayd kun je beter even een paar uurtjes wachten.

Zo gebruik je het

  • Spray vanaf ± 30 cm van de huid. 
  • Spray met snelle korte bewegingen (dus geen langzame ‘S’ bewegingen)
  • Droogtijd 10 - 15 minuten. Dit kan worden versneld met behulp van een föhn. 
  • Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je weer douchen, sporten etc. 

Tip: gebruik onze tanning brushes voor het makkelijk aanbrengen of bijwerken van de spray op gelaat, handen en voeten. Gebruik onze Glove (tanning handschoen) voor het comfortabel tannen van het lichaam. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken zoals de achterkant van armen en benen. 

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021