Home Laat grijze haren verdwijnen met Depot Black Gel voor mannen
Getest voor hem

Laat grijze haren verdwijnen met Depot Black Gel voor mannen

Grijze haren - iedereen krijgt ze uiteindelijk, en vooral vrouwen brengen dan simpelweg een bezoekje aan de kapper of verven zelf ons haar. Voor mannen is dat toch vaak een ander verhaal.

Een groot deel van de mannen verft liever niet hun haar, maar zou toch wel van de grijze lokken af willen. Look no further, want Black Gel van Depot The Male Tools & Co is dé oplossing. Cleo liet haar vader dit product testen en dit was haar ervaring:

 

Cleo: "De kleur gel die ik mocht uitproberen is zwart; hiervoor was mijn vader het perfecte proefkonijn. Hij heeft zwart haar, maar inmiddels zijn er veel grijze bij gekomen. Deze gel, no. 307 Black, is zwart van kleur en geeft een subtiel, donker effect om grijs haar te maskeren. Je kan het zien als een soort uitwasbare haarverf. Dankzij de zwarte pigmenten in dit product wordt het haar niet helemaal zwart, maar dekt het ongeveer 50 procent. Daarnaast is dit product natuurlijk ook een gel, dus je kunt hier het kapsel ook met stylen. Het zorgt voor een uitstekende versteviging die de hele dag aanhoudt, op elk type haar. Bovendien is dit product plantaardig, en dus ook perfect te gebruiken voor vegans."

 

Cleo: "Mijn vader heeft het product inmiddels meerdere malen uitgetest, en ik kan nu al zeggen dat dit een absolute aanrader is. Het kan aangebracht worden op vochtig of droog haar, gewoon met de handen. De gel laat geen zwarte vlekken achter op de handen en kan makkelijk uitgewassen worden. De zwarte kleur houdt de hele dag en de geur heeft ook nog eens een super aangename geur. Een fijn product dat mijn vader er meteen jonger uit liet zien!"