Home Work that Body! Arjan testte de Volumizer van Depot
Getest voor hem

Work that Body! Arjan testte de Volumizer van Depot

Toen ik de nieuwe Volumizer van Depot kreeg toegestuurd, wist ik eerst niet zo goed wat ik ermee aan moest. Grooming vind ik wel belangrijk, ik zie er graag verzorgd uit en laat mijn haar en baard regelmatig bijhouden door een barbier. Maar een product voor meer volume was ik nog niet tegengekomen. Depot is een Italiaans merk dat ik er prachtig uit vind zien. Lekker stoer en mannelijk.

Depot-volumizer-01

In hun brochure lees ik het volgende:

DEPOT biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

Depot-volumizer-02

Dit product komt in een spray, waarvan de dop metaal is en de fles transparant bruin plastic. Met het witte etiket doet het me aan een apothekersflesje denken. De spray werkt ook goed en is handig. Ik moest me dus wel even verdiepen in dit product, want het was nieuw. Het geeft je haar een lichte hold en maakt het haar wat stug en daardoor geeft het dus meer volume. Ik heb vrij kort haar, maar wat meer body kan nooit kwaad. Je kunt dit ook met een föhn gebruiken, maar die heb ik niet 😉 dus ik doe een paar spuitjes op en kneed daarna mijn haar waardoor het iets rommeliger gaat zitten.

Arjan

Ik heb het zowel op droog als op handdoekdroog haar gebruikt en vind het beter werken op vochtig haar. Ook moest ik best wel een aantal keer sprayen om een effect te zien, maar dan zit het wel de hele dag. Het is een fijn product voor mannen die denk ik toch wat langer haar hebben (mijn haar is kort, zie de foto hierboven) dan ik en absoluut niet willen dat je ziet dat er product is gebruikt. Want dat zie je echt niet, bovendien is het praktisch geurloos. Voor mij persoonlijk geeft het iets te weinig hold, ik gebruik toch liever een wax of een gel. Maar voor mannen met een andere look is dit een prima product.