Home Samen werken aan een goed gevoel
Haarpraat

Samen werken aan een goed gevoel

“Dat lijkt haast een slogan, maar voor ons is het een dagelijkse vanzelfsprekendheid”, zo vertelt Jean-Marc Deun, eigenaar van Laurent Salon & Spa in Utrecht.

“Wat is er nou mooier dan mensen een goed gevoel geven? Als je een druk leven hebt door werk, kinderen of misschien wel de zorg voor een ouder, is het erg fijn als dan even de tijd volledig aan jou wordt besteed, op een plek waar je gezien wordt. Een luisterend oor, zien waar de behoefte zit, een ontspannende hoofdmassage, is een drastische verandering in het kapsel gewenst of juist een subtiele aanpassing.  Bij Laurent geven we graag die persoonlijke aandacht, in de salon en ook in onze spa waar we op maat afgestemde gezichtsbehandelingen en massages bieden”.

Wellness-oase

In het drukke centrum van Utrecht is Laurent Salon & Spa een wellness-oase. Dit begint eigenlijk al vóór binnenkomst. Geen stress om op tijd op je afspraak te komen; de bus stopt voor de deur en ook de parkeerservice is een uitkomst voor als je met de auto reist. Het interieur, het zachte licht, de heerlijke geuren, prettige muziek en de warme ontvangst zorgen voor een zen-modus. Het team is vakkundig en gastvrij. Hier is me-time niet alleen een begrip maar ook een beleving.

“Onze kappers, coloristen, spa-professional en frontdeskmedewerkers dragen gastvrijheid uit. Vinden we erg belangrijk, helemaal in deze tijd van verharding. Om dit zoveel mogelijk uit te kunnen dragen willen we graag ons team uitbreiden met professionals die ook oog hebben voor persoonlijke aandacht en een zekere  zorgzaamheid bij zich hebben”, aldus Jean-Marc. “Hoe mooi is het om samen te werken aan een goed gevoel?”.

Wil jij verandering en je talenten benutten als kapper, colorist of gastvrouw/-heer bij Laurent Salon & Spa? Neem contact op met ons op.  Dit zou zomaar de eerste stap naar een mooie samenwerking kunnen zijn.