Home Milk_shake Normalizing Blend shampoo getest!
Onze favorieten

Milk_shake Normalizing Blend shampoo getest!

Mijn haar is snel vet, ik zou het eigenlijk elke dag moeten wassen om het er fris uit te laten zien en vooral voelen. Deze Normalizing Blend shampoo van Milk_shake is er speciaal gericht op de normale of vette hoofdhuid en haar. Aha, let’s test, me and my greasy hair πŸ˜‰

Milk_shake is eenΒ van de lijnen van Z.one concept. Scalpcare van Milk_shake is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Mooi om te weten: de plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

Wat belooftΒ het

milkshake-normalizing-blend3

Veel meer dan alleen een eenvoudige reiniger of een routine wasbeurt. Normalizing blend shampoo is een echte behandeling voor het haar en heeft verbazingwekkende voordelen voor hoofdhuid en haar. De formule bevat organische koriander- en helichrysum extracten, panthenol, essentiΓ«le koriander- en cederoliΓ«n en een uitgebalanceerde mix van milde bestanddelen die diep maar zachtΒ reinigen. Verwijdert talg en vetresten met respect voor het delicate evenwicht van de talgproductie in de hoofdhuid.

Milk_shake Normalizing Blend shampoo

milkshake-normalizing-blend1

De shampoo zit in een lange slanke licht blauw/groene plastic fles met een drukknop. Als je deze knop indrukt komt er aan de andere kant ruimte om de shampoo eruit te laten. Dit gaat heel gedoseerd doordat de shampoo niet al te dun is.

milkshake-normalizing-blend2

De shampoo heeft oranje/bruine doorzichtige kleur en ruikt licht kruidig maar zeker niet overheersend. Bij gebruik schuimt de shampoo licht en laat zich na het wassen goed uitspoelen.

Nu heb ik deze shampoo op allerlei manieren getest:

  1. Deze shampoo maar met mijn huis/tuin- en keukenconditioner, resultaat: net zo snel vet haar als normaal.
  2. Alleen de shampoo maar wel met stylingproducten daarna, resultaat: net zo snel vet haar als normaal.
  3. Alleen de shampoo: mijn haar voelde bij het doorkammen en drogen aan als touw maar daarna zit het prima. Zeker met goed geknipt haar is er geen styling nodig. Na het drogen voelt het haar stevig aan en het duurde zeker 1 dag langer voordat het weer vettig werd.

Conclusie

De shampoo doet zeker wat het belooft, ik zou er zelf wel een aansluitende conditioner bij gaan gebruiken.