Home Winnaars Trendvision Award 2017
Events & Awards

Winnaars Trendvision Award 2017

Zondag 17 september waren de uitreikingen van de Wella Trendvision Awards. Dit jaar kon ik het spektakel - de zoektocht naar nieuwe haircolor & hairstylist talenten- van begin af aan meemaken. Ik zat in de jury en het was zo leuk om alle 16 deelnemers achter de schermen vol passie aan het werk te zien. Alle deelnemers worden voor deze wedstrijd ondersteund door Wella, die dit jaar zelfs een Engelse topkapper had ingevlogen om de kappers te helpen met hun deelname. Omdat dit voor mij de eerste keer was, was het ook heel leuk om te ontdekken dat mijn 'winnaars' ook de uiteindelijke winnaars zijn geworden!

Het was een hele happening, afgelopen zondag. Over de diverse shows schreef ik al:

VERSLAG ICONS OF THE INDUSTRY

Trendvision-01

De wedstrijd kent 2 categorieën; Colorvision (de mooiste haarkleur) en Creativevision (de beste styling) en zondag konden alle aanwezigen de modellen in de grote hal bewonderen en stemmen. Deze stemmen, samen met de stemmen van de vakjury, bepaalden te uiteindelijke winnaars. Deze werden aan het eind van de avond bekendgemaakt.

Winnaars Creativevision Award

Creative-vision-gold

Ilze Looyen-Liefers van Mooi onder één Kap uit Apeldoorn

`Ilze Looyen-Liefers">De vlechten uit de trendcollectie van Wella Professionals inspireerden me voor mijn inzending. Ik deed voor de eerste keer mee en ben waanzinnig blij dat ik gewonnen heb!`

  • Silver: Caroline van de Wiel - Ixxi Hairstudio
  • Bronze: Renee Smit - The Family Haarverzorging

Winnaars Colorvision Award

Color-vision-gold

Tirza Sas van Yes! Worldwide Salons uit Hoorn

`Tirza Sas">Fantastisch! Ik had nooit verwacht dat ik dit jaar weer eerste zou worden! Tijdens een scene van de TV-serie Limitless viel de schaduw op de pony van een actrice en ik bedacht hoe ik een verticale schaduw kon maken.`

  • Silver: Imke te Baerts - Change
  • Bronze: Amber Saft - Bosman Haar & Make-up

Op 14 oktober strijden de twee Nederlandse winnaars van de Gold Award in Londen met alle internationale winnaars om de internationale Wella TrendVision 2017 Award. Natuurlijk zal WieWatHaar ook daar weer verslag van doen!