Home Dit was Color Spectacle 2024!
Events & Awards

Dit was Color Spectacle 2024!

 

Afgelopen maandag dompelde Schwarzkopf Professional ons onder in een wereld van kleur tijdens Color Spectacle! Hier hebben wij de nieuwste kleurlanceringen en trends mogen bewonderen met gast artiesten zoals Arjan Bevers, Toni&Guy en Emre Ayaksiz! In dit artikel laten wij jullie je de inspirerende looks en kleurtechnieken zien.

ChromaID door Arjan Bevers

Zin in een kleuravontuur? Ontdek de vibrant colours van ChromaID! Arjan Bevers liet ons deze semipermanente kleurmaskers zien, die een explosie van kleurintensiteit bieden zonder compromissen. Zo geniet je van levendige tinten en een verzorgende formule voor een stralende look, zonder schade aan je haar!

Lived In Blonde door Emre Ayaksiz

Emre Ayaksiz was ook aanwezig, hij is een gerenommeerde Turkse kapper en de ultieme blondexpert. Op het podium laat Emre zijn meesterschap zien in verschillende bleektechieken en zet hij de nieuwste blonde trend, genaamd 'Lived-in Blonde', in de schijnwerpers. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden en creatieve visie nam Emre ons mee in de betoverende wereld van blond haar. Met Emre Ayaksiz aan het roer ben je verzekerd van innovatie, stijl en een ongekend niveau van vakmanschap.

Essential looks door Guy de Waen

Guy de Waen, een visionaire kapper liet ons de Essential Looks van dit seizoen zien. Op het podium liet hij zien hoe Essential Looks kunnen evolueren en zich aanpassen aan de laatste trends en ontwikkelingen. De presentatie bestond uit catwalk ready looks, maar ook uit salon-proof looks voor je klanten.

Unfold door TONI & GUY

Toni & Guy onthulde hun nieuwe collectie "Unfold", waarbij ze de grenzen van creatieve kleurtechnieken verlegden. Onder leiding van Bjorn Latulippe en Zuzanna Lechowicz werden zes adembenemende looks gepresenteerd. Met innovatieve benaderingen en gedurfde kleurencombinaties liet het team zien hoe haarstijlen kunnen evolueren en transformeren, waardoor ze een inspiratiebron vormen voor kappers en trendvolgers wereldwijd.