Home Coiffure Award 2024: Rozan Zonneveld de Grote Winnaar
Events & Awards

Coiffure Award 2024: Rozan Zonneveld de Grote Winnaar

Afgelopen zondagavond was het weer zover: de jaarlijkse uitreiking van de Coiffure Awards, hét hoogtepunt in de Nederlandse kappersbranche. Dit jaar was het een bijzondere editie, met Rozan Zonneveld van Sjenkels Leiden als grote winnaar. In dit artikel nemen wij, Noa en Fleur, je mee achter de schermen van deze spannende avond.

Een Avond van Glamour en Vakmanschap

Het Coiffure Award gala is niet zomaar een prijsuitreiking, het is een avond vol glamour en vakmanschap waar de top van de Nederlandse kapperswereld samenkomt. Dit jaar was geen uitzondering, met BN'ers, journalisten en genodigden die in stijl over de rode loper schreden. De sfeer was direct opperbest, mede dankzij gastvrouw Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, die met haar natuurlijke gevoel voor humor en ongekende stage presence de avond van een gouden randje voorzag.

De Grote Winnaar: Rozan Zonneveld

Rozan Zonneveld werd uitgeroepen tot 'Hairdresser of the Year 2024', een bekroning voor haar uitmuntende vakmanschap en creativiteit. Haar verfrissende serie sprong eruit door eenvoud en storytelling, volgens het juryrapport. Maar wat dreef Rozan om mee te doen aan de Coiffure Award? "Om mezelf als hairstylist te ontwikkelen" zegt ze. Haar dubbele overwinning, naast de hoofdprijs ontving ze ook de Coiffure Award in de categorie Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland, is een bevestiging van haar talent en toewijding aan het vak.

Een Show Vol Pracht en Praal

Tijdens het gala werden niet alleen awards uitgereikt, maar was er ook ruimte voor spectaculaire shows. Arjan Bevers, 'Hairdresser of the Year 2023', nam het podium voor zijn laatste show getiteld 'Opulence. A hairstory that never ends'. Een emotioneel moment, want na driemaal uitgeroepen te worden tot 'Hairdresser of the Year' betekende dit ook het einde van een hoofdstuk in zijn carrière. Een moment dat met veel kleur, special effects en een vleugje dramatiek werd afgesloten.

Een Feest van Erkenning en Talent

Naast Rozan Zonneveld werden nog 11 Coiffure Awards uitgereikt, waaronder aan Agnes Westerman, Francis Schroembges, Louise Vlaar, en vele anderen. De Coiffure Award is niet zomaar een prijs, het is een erkenning van talent en vakmanschap in de kappersbranche. Het winnen van een award is een mijlpaal in de carrière van elke kapper en draagt bij aan de reputatie van hun salon.

Een Blik op de Toekomst

De Coiffure Award 2024 was een groot succes en laat zien dat de Nederlandse kappersbranche springlevend is. Het evenement inspireert en motiveert kappers om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Met Rozan Zonneveld als stralende winnaar en talloze andere getalenteerde kappers, belooft de toekomst van de Nederlandse kappersbranche glansrijk te zijn.