Home Hair X-perience 2024 geannuleerd
Events & Awards

Hair X-perience 2024 geannuleerd

Wij als WieWatHaar vinden het essentieel om jullie, onze community, op de hoogte te stellen van ontwikkelingen die invloed hebben op de kappersbranche. We willen jullie voorzien van de laatste updates, zelfs als deze minder aangenaam zijn. Met deze gedachte in ons achterhoofd brengen we jullie een belangrijke mededeling met betrekking tot The Hair X-perience 2024. 

Helaas gaat de Hair X-perience in 2024 niet door, een evenement dat jaarlijks zorgt voor een dag bomvol inspiratie, nieuwe inzichten en kennis deelt over producten en technieken. Hieronder lees je het pers bericht van de organisatie.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een vernieuwd concept voor The Hair X-perience, waarbij is ingespeeld op de wensen en behoeften vanuit de branche. Hierbij lag de focus op het inspiratieplein aangevuld met waardevolle deelnemers en een hoogwaardig contentprogramma met masterclasses, shows en een meer belevingsvolle opzet.

Helaas hebben we te maken met uitblijvende commitments. Dit maakt het voor ons onmogelijk om een hoogwaardig en representatief evenement te organiseren dat voldoet aan ieders verwachtingen.

Met pijn in ons hart hebben we dan ook de beslissing genomen om The Hair X-perience 2024 te annuleren. We hopen op jouw begrip en waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken.