Home Sebastian Professional 50 jaar!
Events & Awards

Sebastian Professional 50 jaar!

Op 7 oktober werd de 50 jarige verjaardag van Sebastian Professional grootst gevierd in de Sugarfactory in Halfweg-Zwanenburg. Er waren 3 shows te zien van de Sebastians ambassadeurs, Marylle Koken en Shay Dempsey. De 850 gasten kwamen uit heel Noord-Europa en vierden de verjaardag als een grote Sebastian familie!

De stylisten Geri en John Cusenza begonnen 50 jaar geleden Sebastian Professional in Los Angeles, waar ze ook een eigen salon begonnen.

In de Sugarfactory

In een van de zalen van de Sugarfactory was een compleet Sebastian museum ingericht. Er was een photowall, er waren tattoo-artists en natuurlijk waren er lekkere hapjes en drankjes. Daarna begon de show.

Dennis Kil, eigenaar en uitgever van The Talents, las op het podium het Sebastian verhaal voor en tussen de shows door waren er interviews o.a. met influencer Loiza Lamers.

Achter de schermen waren de haarstylisten al dagen bezig met hun looks, die tijdens de 1e show werden getoond.

Joni's look
Kirstis look
Joonass look
Nina's look
Rowena's look
Tanja's look
Linda's look
Ulrica's look
Vincet's look

De show van Marylle Koken

Tijdens de 2e show liet de Nederlandse Marylle Koken zien hoe het straatbeeld in L.A. aan het veranderen is. Ze gebruikte op het podium slechts een mesje om de nieuwe looks te creëeren. Mullets, grove kapsels, felle haarkleuren en tweekleurige looks waren te zien.

De visie van Shay Dempsey

De finale was de show van dé man achter Sebastian: Global Artistic Director Shay Dempsey. Bij deze show voerde het thema 'less is more' de boventoon. Hij focust zich liever op een paar onderdelen en hield het ingetogen maar toonde een krachtig beeld.

En daarna was het feest! Er werd gedanst, gelachen onder het genot van een drankje. De verjaardag van dit hippe kappersmerk werd in stijl gevierd en was een groot succes.