Home Wat vind jij de beste kapsalon? Stem en win mooie prijzen!
Events & Awards

Wat vind jij de beste kapsalon? Stem en win mooie prijzen!

De tweede editie van de Kapsalon Award is weer van start gegaan! Van 1 juni tot en met 31 augustus kunnen klanten stemmen op hun favoriete kapsalon via www.kapsalonaward.nl!

Tijdens de Kapsalon Award 2015 wordt opnieuw gezocht naar de beste kapsalon van Nederland. Stemmen kan via de website www.kapsalonaward.nl door een beoordeling te geven over een kapsalon. Per provincie zal één winnaar naar voren komen.

STEM OP JOUW KAPSALON

CATEGORIE AWARDS

Nieuw dit jaar zijn de vijf extra categorieprijzen. Er wordt ook gezocht naar de allerbeste Black Hair salon, Luxe salon, Hair Extensions salon, Haarwerk salon en Barbershop.

WIN PRIJZEN

prijzen

Natuurlijk is het hartstikke leuk als jouw favoriete kapsalon wint en zichzelf een jaar lang de beste kapsalon van Nederland mag noemen. Maar jij maakt zelf ook kans op toffe prijzen! Door te stemmen kun je fantastische prijzen winnen.

CONCEPT

De verkiezing voor de Kapsalon Award wordt georganiseerd door Wiewathaar.nl en Wugly.nl. Deze prestigieuze prijs is in het leven geroepen om te laten zien hoe belangrijk klanttevredenheid is. Ook ondernemerschap en innovatiekracht van de kapsalons wordt in de spotlights gezet. Alle winnaars van de Kapsalon Award mogen zichzelf één jaar lang de beste van hun categorie, provincie of Nederland noemen!

breng jouw stem uit!

Je kunt tot en met 31 augustus stemmen op jouw kapsalon via www.kapsalonaward.nl. Deze beoordelingen worden ook gepubliceerd op de websites van WieWatHaar en Wugly, zodat je ook na de verkiezing een goede keuze kunt maken voor een kapsalon.

Supporters

sponsoren