Home Wake Up Call voor je huid - Revitalizing Supreme getest
Testpanel

Wake Up Call voor je huid - Revitalizing Supreme getest

Alleen door de naam wilde ik dit product meteen gaan gebruiken: Global Anti-Aging Wake Up Balm. Want een rimpeltje minder is natuurlijk altijd welkom, vooral in de ochtend zie ik er vaak vermoeid uit en kan ik wel en wake up call gebruiken! Dit goedje moet je over je crème aanbrengen - en dit begrijp ik niet zo goed - 's morgens en 's avonds. Ze willen waarschijnlijk dat je er lekker veel van gebruikt, maar ik hoef voor ik naar bed ga geen wake up call en heb het alleen in de ochtend gebruikt en heel soms als ik uitging en me helemaal opnieuw ging opmaken.

De verpakking ziet er verzorgd uit zoals bij alles van Estee Lauder. Een goudkleurig plastic flesje met pompdosering van 30ml.Als ik wat op mijn hand doe - en dat is twee pompjes per keer - zie ik meteen waarom er staat dat het je gezicht je meer radiance geeft; de lichtoranje substantie kleurt na uitsmeren goud en geeft je huid een instant glans. De balsem ruikt heel licht maar lekker. Op de verpakking zie ik dat er wel parfumstoffen in zitten. Naast dat deze balsem je gezicht wakker moet schudden en meteen zou laten stralen, zou het ook veroudering tegen gaan. Dat komt door de plantaardige stamcelextracten die er ook in zitten. Er zitten - en die staan vrij hoog op de lijst - o.a. bloem, fruit en zelfs een komkommer extract in. Alles om je huid te laten stralen dus.

Wat ik meteen merk na het opbrengen, is dat mijn huid een licht kleurtje krijgt en er daardoor gezonder uitziet. Omdat de substantie ook gekleurd is, zou het daardoor kunnen komen. De subtiele parelmoerglans die over mijn huid ligt, zie ik onder het licht ook hier en daar wel oplichten. Al met al vind ik het wel lekker spul, ook omdat het effect heel subtiel is, maar je ziet het wel.

Ook is het erg zuinig in gebruik, maar dat komt omdat ik het maar 1x per dag gebruik. Ik zie het meer als een primer en vind het effect het mooist als ik erna een lichte foundation over heen draag. Alleen kan ook, maar dan vond ik mijn huid net iets teveel glans hebben. Zoek je een goede primer die je huid net dat beetje extra geeft, dan is dit een prima product. Het trekt meteen in en is helemaal niet vet. Heeft je huid die extra boost niet nodig, dan zou ik het maar in de schappen laten staan, want het is dus geen serum en geen vervanging van je dagcrème. Ook zit er geen SPF in dus die moet er sowieso nog onder- of overheen.