Home Salon & product experience | Murad Vitamine C Infusion Treatment
Testpanel

Salon & product experience | Murad Vitamine C Infusion Treatment

Een salonbehandeling werkt het beste in combinatie met de juiste thuisverzorging. In deze nieuwe rubriek nemen we je mee in de wereld van facials, skin & hair treatments en make-overs. Onze testers ervaren een complete salonbehandeling en krijgen een setje thuisproducten mee. Alles op persoonlijk advies van de professional. Lees mee om erachter te komen hoe Karin haar Vitamine C Infusion Treatment van Murad heeft ervaren en welke producten zij mee naar huis kreeg.

Karin arriveert bij Ultra Cosmetics in Amstelveen, leverancier van high-end cosmetica merken waaronder Murad. Ze komt voor een Murad behandeling, die gegeven wordt door schoonheidsspecialiste Eliza.

De filosofie & belofte van Murad

Al meer dan 30 jaar zet Murad zich in voor het ontwikkelen van klinisch bewezen, dierproefvrije producten. Geïnspireerd door Dr. Murads’ levenslange toewijding aan wetenschappelijk onderbouwd welzijn, creëert Murad producten én ervaringen. Niet alleen voor een gezondere huid, maar ook voor een gelukkiger leven. Met de veelzijdige collectie van Murad is er een product voor iedere huid. Resultaat op maat is altijd haalbaar, ongeacht leeftijd, huidtype of omgeving.Murad gelooft dat er een sterke connectie is tussen lichaam, geest en huid.

Huidanalyse & doel van de behandeling

Eliza begint met het maken van een huidanalyse en daarvoor stelt ze Karin een paar essentiële vragen; Hoe ervaar je de conditie van jouw huid en zijn er specifieke huidwensen, Wat zie je als in de spiegel kijkt en waar wil je verbetering in aanbrengen?

Naar aanleiding van de huidanalyse en Karin's antwoorden, kiest Eliza voor een Vitamine C Infusion behandeling. Vitamine C is een krachtig anti-oxidant en zal snel effect laten zien. Het doel is een helderder gelaat dat gladder wordt en straalt.

De Murad Vitamine C Infusion Treatment

Stap 1: massage

De behandeling begint met een openingsritueel dat moet zorgen voor ontspanning. In dit geval is dat een voetmassage. Daarna wordt Murad Multi Vitamin Olie op de slapen gemasseerd.

Deze producten werden gebruikt
Stap 2: dieptereiniging

De huid wordt gereinigd en geëxfolieerd met een AHA/BHA cleanser. Zowel het gezicht als de hals en het decolleté worden meegenomen. Het product wordt met daarna met een sponsje verwijderd. Vervolgens haalt Eliza de resterende resten weg met de Murad hydrating toner.

Karin: "De producten voelen verkoelend aan en ruiken heerlijk. Tot nu toe kom ik al geweldig tot rust!"

Stap 3: Redness Reduction Treatment


Eliza mengt een masker met 100% Vitamine C poeder en een gel. Door de gel neemt het percentage Vitamine C af, waardoor het niet te heftig wordt voor de huid. Met haar vingertoppen masseert ze het masker in de huid. Terwijl het masker aan het intrekken is, krijgt Karin een heerlijke hand- en armmassage met de Body Firming Cream van Murad.

Karin: "Na een tijdje voelde mijn gezicht warmer, het leek wel alsof iets zwaars op mijn gezicht lag. Het voelt echt alsof iets diep in mijn huid actief wordt." In feite is dit ook zo, dit masker stimuleert de bloedsomloop van de huid. Hierna wordt het masker met een warmtekompres verwijderd.

De gezichtsmassage was effectief en voelde heerlijk aan.

Karin
Stap 4: Oogmasker & gezichtsmasker

Daarna krijgt Karin krijgt een Firming Eye Mask, dat met wattenstaafjes op haar oogkas wordt aangebracht. Vervolgens worden de ogen afgedekt en wordt een afsluitend gezichtsmasker - de Firming Treatment Mask - aangebracht.

Ook dit masker moet ongeveer 10 minuten intrekken. Dit keer krijgt Karin een heerlijke nek -en schoudermassage tijdens het intrekken. Het masker tintelt, maar wel op een aangename manier. Nadat het masker is verwijderd kun je meteen zien dat de huid mooi doorbloed is.

Je voelt gewoon dat het effect heeft!

Karin

De huid heeft zichtbaar een boost heeft gekregen. Het gezicht ziet er nog iets rood en gevoelig uit, maar dit is heel normaal na een intensieve behandeling als deze. Als afsluiting worden er kalmerende producten op de huid aangebracht. Een fijne oogcrème en dagcrème met SPF30. Want na een vitamine-C behandeling is het extra belangrijk om buiten een goede zonnebescherming te dragen.

Advies voor thuis

Het advies is om thuis de Murad Essential C Cleanser (Environmental Shield lijn) en de Murad Intense Recovery Cream (Hydration lijn) te gebruiken om de huid na de Vitamine C behandeling nog langer optimaal te hydrateren en verzorgen. Een belangrijke stap na een behandeling is om ook thuis de huid goed te verzorgen. Zo krijg je een optimaal resultaat.

De cleanser bevat ook vitamine C en helpt de huid te herstellen en hydrateren. De Recovery Cream is een rijke crème die de huid kalmeert. Daarna is Karin klaar om met een stralende huid én Murad tasje met producten weer huiswaarts te keren.