Home Getest: Payot Gel Demaquilant
Testpanel

Getest: Payot Gel Demaquilant

De afgelopen tijd heb ik weer iets mogen testen, waar ik onwijs fan van ben, namelijk een product om je gezicht te reinigen! Dit is misschien wel het belangrijkste stukje in je beautyroutine en ook zeker in die van mij. Hieronder laat ik jullie meer weten over het product en waarom ik er zo dol op ben.

Inhoud

Payot-02

Allereerst wat houd het product nou eigenlijk in? De Payot face cleaning is een gel die het gezicht reinigt en make-upresten weghaalt. Ook maakt het product na gebruik het gezicht extreem zacht.

Gebruik

De Payot cleansing gel is erg simpel te gebruiken. Je pompt de gel een enkele keer in je hand en brengt dit vervolgens aan op je gezicht. Zodra het product is aangebracht moet je een klein beetje water toevoegen en vervolgens ronddraaiende bewegingen maken. Op deze manier verspreidt het product zich en schuimt het lichtjes. Nadat het gezicht is gereinigd, ik doe dit enkele minuten, kan de gel er worden afgehaald. De gel is er gemakkelijk af te halen met een nat washandje. Daarnaast gebruik ik het product ook onder de douche, op deze manier is het nog makkelijker om het product snel af te spoelen.

Geur, structuur en verpakking

payot-03

In deze gel zit een vleugje kaneel, dit geeft het product een winters gevoel, perfect dus voor de wat koudere dagen. Daarentegen is de kaneelgeur alles behalve overheersend, mocht je er dus niet van houden dan is dat geen probleem. Ten tweede de structuur van de gel zelf, hoe voelt dit nou aan? Het product zelf voelt lekker aan op de huid en is gemakkelijk aan te brengen of af te spoelen. Ten slotte de verpakking, deze is eigenlijk heel basic. Op deze manier gaat alle aandacht naar het product!

Conclusie

Kortom, ik ben erg te spreken over dit product. Het makkelijke in gebruik, het geeft het juiste resultaat, maar vooral de geur zorgen ervoor dat dit product zeker in mijn routine blijft!