Home Getest: AVEDA Feed my Lips Gloss & Color Balm
Testpanel

Getest: AVEDA Feed my Lips Gloss & Color Balm

klaar voor de herfst met deze Aveda lip gloss en balm

Zeg maar dag tegen die fijne zomer, want de herfst is weer volop begonnen. Het voordeel? We kunnen onze dark toned lippenstift weer uit de kast halen! Een perfect moment dus om deze prachtige lip gloss en color balm van Aveda uit te testen. Deze drie kleuren zijn perfect voor de herfst en staan ook nog enorm sexy.

Feed-my-lips-03

Vandaag mag ik de color balms 01 Camellia Rose en 02 Maraschino en dede gloss 07 Maqui Berry testen.

Verpakking & inhoud

Aveda-feed-my-lips-07

Aveda-feed-my-lips-06

De verpakking is chic en strak, en het eerste wat mij opvalt bij het openen van het product is de aangename geur.

Aveda-feed-my-lips-05

Color Balm in 7 tinten (dekkend)

Ik ruik een sterke maar frisse pepermunt- en gemberaroma en merk bij het aanbrengen van de lipstick dat het ook zorgt voor een kleine tinteling in de lippen. Natuurlijk moet dit wel jouw cup of tea zijn; ik vond het verrassend fijn!

Conclusie

Aveda-feed-my-lips-04

Gloss in 7 tinten (transparant)

Zowel de color balm als de gloss brengen heel fijn en gemakkelijk aan. Er komt een enorme hoeveelheid pigment vanaf, en één laagje is dus al genoeg. De color balm heeft een romige textuur en bleef de hele dag mooi zitten. Ga voor de gloss als je van high shine houdt! Een enorm voordeel is dat het niet plakt en ook nog eens comfortabel en hydraterend op de lippen aanvoelt.

Beide formules zijn veganistisch en vrij van parabenen en siliconen. Absolute pluspunten voor mij. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en aan te brengen door de fijne applicator. Wat een fijne producten!

Heb jij ze al uitgeprobeerd?