Home Getest: Medavita Huile d’Étoile
Testpanel

Getest: Medavita Huile d’Étoile

De afgelopen paar dagen heb ik de haarolie van Medavita gebruikt en wat een geweldig resultaat! De haarolie is geschikt voor alle haartypes en dat maakt het juist zo’n ontzettend fijn product. Verder zorgt het voor zacht en glanzend haar en ruikt het ontzettend lekker.

Verpakking

Medavita-oil-03

Allereerst de verpakking, simpel maar duidelijk. Het doosje is zalmroze, met een gouden bovenkant. Dit gouden accent geeft een luxe gevoel en dat is precies wat dit product geeft, luxe! Het flesje zelf heeft dezelfde uitstraling als de verpakking. De dop is goud en de olie heeft een rozige kleur, net zoals het doosje.

Gebruik

Medavita-oil-04

De olie zelf kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kan de olie op handdoekdroog haar gebruiken, dit is overigens ook de manier die wordt aangeraden op de verpakking. Naar eigen ervaring kan je de olie ook op droog haar gebruiken, zodra het droog of pluizig is.

Zelf heb ik de olie op verschillende manieren uitgetest, zodat ik het optimale resultaat kreeg. De eerste dag heb ik de olie in combinatie met shampoo en een haarmasker van Medavita gebruikt. Ik had die dag gelijk ontzettend zacht en glanzend haar, wel vond ik dat de producten mijn haar enorm verzwaarde en daarom vond ik deze combinatie niet perfect werken. De tweede dag heb ik mijn haar gewassen met een shampoo en een conditioner van een ander merk, de olie heb ik toegevoegd zodra mijn haar handdoekdroog was. Ik merkte al wel een duidelijk verschil tussen het gebruik van een haarmasker en een conditioner. Nog steeds vond ik dat mijn haar iets luchtiger mocht, dus de dag daarna heb ik mijn haar alleen gewassen en vervolgens de olie toegevoegd op handdoekdroog haar, dit werkte voor mij perfect! De olie gaf al het effect wat een conditioner normaal doet, maar op deze manier bleef het wel wat luchtiger. Verder heb ik de olie ook nog een keer getest op droog haar, toen het iets pluiziger was. Dit werkte ook, maar wel minder goed naar mijn idee. Ik merkte dat ik aan 2 pompjes genoeg had, terwijl ik op handdoekdroog haar 3 pompjes gebruikten. Ook merkte ik dat ik het minder goed verdeeld kreeg en het er wat vetter uitzag.

Conclusie

Medavita-oil-05

Na een aantal keer gebruiken was er vrij weinig uit het flesje, aangezien je ook niet zoveel nodig hebt, kun je er dus zeker lang mee doen! Kortom, de olie zorgt voor zacht glanzend haar en naar mijn mening werkte het optimaal op handdoekdroog haar na het gebruik van alleen een shampoo. De verpakking ziet er stralend uit en je kan het product ook nog eens lang gebruiken. De hele week door kreeg ik complimentjes dat mijn haar lekker rook, dus ik ben zeker te spreken over dit product