Home Getest: Maria Galland 430 Gel Fraîcheur
Testpanel

Getest: Maria Galland 430 Gel Fraîcheur

Hebben jullie ook zo'n last van de hitte gehad? Mij hoor je meestal niet klagen als het hier wat graden warmer is. Geef mij maar de zomer in plaats van de winter en zon is altijd welkom wat mij betreft. Maar de afgelopen dagen was het wel heel warm. Ook omdat de Nederlandse huizen er niet op gemaakt zijn en de meesten van ons geen vlucht kunnen nemen in een ruimte met airco. Zelfs douchen bracht maar heel even verkoeling en daarom ben ik zo lyrisch over deze bodygel van Maria Galland!

Hebben jullie ook zo'n last van de hitte gehad? Mij hoor je meestal niet klagen als het hier wat graden warmer is. Geef mij maar de zomer in plaats van de winter en zon is altijd welkom wat mij betreft. Maar de afgelopen dagen was het wel heel warm. Ook omdat de Nederlandse huizen er niet op gemaakt zijn en de meesten van ons geen vlucht kunnen nemen in een ruimte met airco. Zelfs douchen bracht maar heel even verkoeling en daarom ben ik zo lyrisch over deze bodygel van Maria Galland!

Ooit zat hij in een goodiebag en is verkrijgbaar voor €45 in een flacon van 150ml. Er zitten bruine algen extract, groene thee extract, cranberry olie en menthol in. Bruine algen helpen mee om gifstoffen in de huid te binden en ervoor te zorgen dat ze worden afgevoerd. Het groene thee extract beschermt de huidcellen en stimuleert hun herstellend vermogen. En menthol  heeft een  verkoelend effect.

Het is een lichtblauwe gel die totaal niet vet is en even na het aanbrengen je huid echt verkoelt. Alsof er een koud briesje langs je lichaam blaast.

Voor mij was het mijn redding de afgelopen dagen, douchen, smeren en je bent echt een tijdje lekker koel. Ik kan hem iedereen die weleens last van de warmte heeft aanraden en is het geld meer dan waard, want je doet er best lang mee. Aangezien - helaas - de klimaatveranderingen niet meer te ontkennen zijn en we in het huidige politieke klimaat weinig daadkracht kunnen verwachten, is het slim alvast eentje aan te schaffen. Pratende over het milieu, een versie in milieuvriendelijke verpakking zou wat mij betreft een nóg betere oplossing zijn!