Home Getest: Absolution La Creme douce Démaquilante & La Crème Riche
Testpanel

Getest: Absolution La Creme douce Démaquilante & La Crème Riche

Na de salon & product experience van Absolution werd het thuisadvies gegeven om goed te reinigen en de huid te blijven hydrateren. Ik kreeg La Crème Douce Démaquilante – een make up/gezichtreiniging - en de La Creme Riche mee om thuis te proberen.

Dat Absolution een indirect statement maakt voor een betere en mooie wereld en huid staat bij mij als een (Frans) huis. De producten zijn vegan en hebben een biologisch certificaat. De verpakking kun je openvouwen en aan de binnenkant vind je de gebruiksaanwijzing, kort en effectief.

La Crème Douce Démaquilante

De substantie van La Crème Douce Démaquilante voelt romig aan en ruikt heerlijk! Deze geur is puur natuur met 99% natuurlijk ingrediënten.

Ik masseer de creme in op mijn gezicht, ogen, mond en hals en het voelt lekker verkoelend aan. Voor het inmasseren gebruik ik de bijgeleverde natuurlijke reinigingsspons.

Na 2 minuten verwijder is de overtollige creme met het sponsje, dat je makkelijk kunt uitspoelen met water. Nu is het tijd voor de Creme Riche om mijn droge en vochtarme huid te voeden!

La Crème Riche

Deze biologische voedende herstellende gezichtsverzorging is wat dikker en stugger dan de substantie van de reiniging. Maar hij smeert makkelijk uit en je hebt er maar weinig van nodig. Ook hier overheerst positief de natuurlijk geur. De crème voelt comfortabel aan en hydrateert meteen voor een rijk ogende verzorgde huid.

Het resultaat

Na de heerlijke behandeling van Annelies, voelde mijn huid al een stuk beter. Nu ik ook nog eens een paar weken de producten thuis gebruik, kan ik echt zeggen dat mijn huid goed aanvoelt en steviger is. Doordat de producten natuurlijk zijn geeft het een extra fijne dimensie. Ik ben fan!

Karin onderging de Absolution Salon & Product Experience en kreeg deze producten na afloop mee om te testen.

LEES OOK: Salon & product experience | Absolution Kansa Wand Glow Treatment Reconfortant