Home Voor de pastelliefhebbers: O.P.I. Infinite Shine
Testpanel

Voor de pastelliefhebbers: O.P.I. Infinite Shine

De zomer is helaas al helemaal voorbij, maar dat betekent niet dat we niet nog even mogen wegdromen bij vrolijke, zomerse nagellakkleurtjes! Een van de uitblinkers als het gaat om nagellak is voor mij O.P.I., en ik kan deze twee pastelkleuren dan ook echt niet weerstaan.

Zelf ben ik helemaal gek van alles wat met nagels te maken heeft. Al sinds jongs af aan lak ik mijn nagels in alle kleuren, probeer ik nail art, zwijmel ik weg bij acrylnagels, enzovoort. Ik probeerde dus ook graag deze babyroze- en blauwe kleurtjes uit. Afscheid nemen van de zomer kan ik echt nog even niet...

Hopelessly Devoted to

OPI-roze-01

De eerste kleur die ik mocht ontvangen is 'Hopelessly Devoted to OPI'. Yes, I am! Dit suikerspinroze kleurtje neemt je weer even mee naar de zomer. Leuk weetje: deze twee lakjes komen allebei uit de collectie in samenwerking met... Grease! Dat maakt het misschien nog wel wat leuker.

'Hopelessly Devoted to OPI' is een iets minder dekkende nagellak dan dat ik gewend ben van het merk. Daar is niets mis mee, maar persoonlijk houd ik meer van een goed dekkende lak. Met deze kleur heb je toch wel twee laagjes nodig. Ondanks dat draag ik dit hoogglanzende, babyroze kleurtje met veel plezier! Niet zo van roze nagellak? Dan is de ander misschien wat meer voor jou.

Was It All Just a Dream?

OPI-mint-02

'Was It All Just a Dream', alleen de naam al vind ik perfect bij deze kleur passen. Net als 'Hopelessly Devoted to OPI' glanst deze mintgroene kleur je tegemoet. Ook deze heeft twee laagjes nodig, maar dan heb je ook wel wat! Deze laat me opnieuw denken aan de zomer, ijsjes en kauwgomballen. En Grease, natuurlijk.

Hoe dan ook is het een unieke kleur, en ik ben zelf dan ook altijd fan geweest van mintgroen. Beide lakjes zijn speciaal, het enige nadeel vind ik toch dat je wel twee laagjes moet aanbrengen. Misschien zelfs drie, als je écht heel dekkende kleuren wilt. Natuurlijk verschilt dit per kleur, en zal dit lang niet bij alle kleuren van O.P.I. het geval zijn. Door de kleuren zelf zijn dit toch aanraders. En omdat de Grease collectie wel 12 kleuren heeft, valt er nog veel meer te ontdekken.