Home Smile, every day!
Huidweetjes

Smile, every day!

Als je mijn blogs volgt weet je dat het mijn overtuiging is dat een gezonde huid begint bij een goede lifestyle. Toch kunnen er dan nog rimpels zijn waar je niet blij mee bentJ Probeer vooral om daar positief tegenover te staan, want de fijne lijntjes en kraaienpootjes kunnen - mits je huid een goede conditie heeft - ook voor een heel karakteristieke schoonheid van je gezicht zorgen. Als er dan toch nog storende rimpels zijn dan kunnen we die op een natuurlijke manier aanpakken om ze minder zichtbaar te maken. Dit kan met een behandeling waarbij we hyaluronzuur gebruiken.

Hyaluronzuur is een stof die door ons lichaam zelf aangemaakt wordt, mits we ook voldoende bouwstoffen binnen krijgen. Het is een glucose- bouwsteen, die in ons lichaam voor opbouw en herstel zorgt. Door de jaren heen verliest je huid vocht en verminderd de glans van je huid.

Gelukkig is het mogelijk om je rimpels aan te pakken. Er zijn twee soorten behandelingen. en het beste resultaat wordt bereikt door ze te combineren.

Gaat het om een enkele rimpel dan geeft mesotherapie met gecrosslinked hyaluronzuur het beste resultaat. We werken daarbij doelgericht op één plaats. Deze behandeling is heel geschikt om bijvoorbeeld rimpels op de bovenlip en in de neus lippenplooi te verminderen. Rimpels rond de mond maken vaak onnodig oud en het zorgt ervoor dat je lipstick uitloopt omdat je lip rand minder gevuld is.  Met deze behandeling kun je de lip rand weer mooi strak maken. Met slechts één à twee behandelingen ben je weer voor maanden klaar. Voor het opvullen van lippen ben ik persoonlijk geen voorstander van, omdat ik het effect vaak erg onnatuurlijk vind. We kennen allemaal de meest vreselijke foto’s van opgespoten Hollywoodsterren met een zogenaamde ‘duckface’. Niet doen dus!

Als je meer wilt - zoals een totale huidverbetering – dan raad ik je aan te kiezen voor een speciale mesotherapie behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van een cocktail met daarin hoog werkzame stoffen, met gecrosslinked hyaluronzuur. Deze methode zorgt voor een verfijning van de poriestructuur, verbetering van de huidconditie en laat fijne lijntjes vervagen. Hiervoor kun je het beste een kuurtje nemen van een aantal behandelingen.

Zo kun jij er op een natuurlijke manier beter uitzien en kun je de wereld met een brede smile op je gezicht tegemoet treden.