Home De 8 meest verschrikkelijke beautyverhalen
Huidweetjes

De 8 meest verschrikkelijke beautyverhalen

Heb jij het weleens meegemaakt? Dat je je best doet om mooier te worden, maar met het tegenovergestelde resultaat! Het is ons waarschijnlijk allemaal weleens overkomen, maar hopelijk niet zo erg als deze 8 situaties!

Hier zijn ze alle acht:

1. Hete kam Horror

"Ik gebruikte 's morgens altijd een hete kam om mijn kroeshaar mee te stijlen. Op een ochtend had ik de kam per ongelijk veel te heet laten worden, waardoor een grote pluk aan de voorkant in de wasbak viel! Lange tijd heb ik haarbanden en bandana's moeten dragen. Daarna heb ik nooit meer een hete kam aangeraakt, dat is nu 20 jaar geleden!"
—Trey Haliburton

2. Bovenlip wax

"Ik had mijn bovenlip laten waxen, net voordat ik mijn nieuwe baan begon. Mijn huid reageerde heel heftig op die wax en mijn hele eerste werkweek liep ik met blaren rond mijn mond. Ik weet zeker dat mijn nieuwe collega's dachten dat ik een enorme koortslip had!"
—Sara Faith Reichert

3. Wenkbrauwtrim

beauty1

"Mijn pony was veel te lang en in plaats van even naar de kapper te gaan, dacht ik slim te zijn en de baardtrimmer van mijn man te gebruiken. Ik was bijna klaar toen ik zag dat ik een stuk van mijn linkerwenkbrauw had meegenomen!"
—Kenitrac

4. Wimper wax

"Ik liet mijn wenkbrauwen waxen en toen er wax onder mijn wenkbrauw werd aangebracht, kon ik het niet laten even te knipperen, waardoor mijn wimpers de hars aanraakten. Hierdoor miste ik meteen een paar wimpers, midden op mijn oog!"
—Andreac

5. Brow wax

"Op een keer ging ik mijn eigen wenkbrauwen waxen, toen mijn kat de badkamer binnenkwam en tegen mijn arm duwde. Hierdoor bracht ik de wax hoger aan dan ik wilde. Helaas had ik dat toen niet in de gaten, maar toen ik de wax verwijderde miste ik een deel van mijn wenkbrauw!"
—Monicaxo

6. Brow bar

beauty2

"Ik dacht geld te besparen door zelf mijn wenkbrauwen te verven ... met haarverf! Dat had ik beter niet kunnen doen, mijn ogen warenvoor 3 dagen helemaal opgezwollen!"
—Romy

7. Face remover

"Op een keer pakte ik per ongeluk mijn nagellakremover, terwijl ik dacht dat het de toner was. Mijn gezicht brandde daarna en werd helemaal schilferig!"
—Mary Shanks

8. Zelf waxen

"Mijn vriendin is schoonheidsspecialiste en via haar bestelde ik een keer een pot wax. Ik liet mijn benen regelmatig harsen dus ik dacht dat ik dit makkelijk zelf zou kunnen. Toen beloot ik meteen mijn bikinilijn mee te nemen en dat had ik beter niet kunnen doen. Het deed enorme pijn en zelfs het dragen van ondergoed deed voor een tijdje zeer!"
—Lindsay Bridgeman

Wat is jouw ergste beauty fiasco?

Bron: Buzzfeed