Home Hoe geef ik mijn huid die verleidelijke glow?
Huidweetjes

Hoe geef ik mijn huid die verleidelijke glow?

Welke vrouw wil nou geen glow? Overgewaaid uit Korea, waar vrouwen al jaren speciale aandacht besteden aan een subtiele glans op de huid. Een glow maakt de huid jeugdig en gezond. Helaas moet de natuur soms een handje geholpen worden en daar hebben wij nu een prachtige oplossing voor zodat jij ook een magic glow kan hebben deze feestdagen!

SOLUTIONS voor een glow

Een doffe en grauwe huid kan je ouder laten lijken, daarom is het zaak om snel te zorgen voor een stralende huid met een verleidelijke glow!

Oorzaken van een doffe huid

Als de huid vaal, grauw of dog oogt komt dat meestal doordat de huid onvoldoende vocht heeft. Hoe zorg je nu dat je huid weer gaat stralen en een mooie glow krijgt?

  1. Verwijder dode huidcellen - als de huid heel droog is, zijn er vaak overtollige dode huidcellen die verwijderd moeten worden. Door regelmatig de huid te exfoliëren komt jouw stralende huid weer tevoorschijn.
  2. Voeding - ongezonde voeding, roken en overmatig alcohol gebruik zijn niet goed voor je huid, maar dat wist je dat je huid echt gaat stralen van meer fruit en groente? Daarnaast is het voor je huid beter om minder (of geen) vlees te eten.
  3. Water - drink voldoende water, minstens 1 liter per dag. Als je genoeg waterinname hebt, zal je huid daar ook van profiteren.
  4. Slaap - ze noemen het niet voor niets een schoonheidsslaap! Ventileer je slaapkamer en zorg dat deze niet te warm is
  5. Voldoende beweging - een half uurtje per dag kan wonderen doen voor je huid (en de rest van je lichaam!). Ben je niet zo'n fitness fanaat? Wander of fiets dan zeker 30 minuten per dag.
  6. De juiste producten zoals de Pier Augé Luminescent Revitalising Treatment FLEURS D'ABSOLU, zie verder hieronder. Er is nu een hele fijne kerstset, waarbij je bij aankoop van dit product een mini van het Douce Aura masker én een zijden sjaal cadeau krijgt.

Pier Augé Luminescent Revitalising Treatment FLEURS D'ABSOLU is een combinatie van diverse bloemenextracten, die zorgen voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. De witte lelie zorgt daarnaast voor een mooie glow.

Diane de Comte
Speciale kerstsets

Pier Augé Luminescent Revitalising Treatment FLEURS D'ABSOLU

Deze lichte behandeling herstelt de glans, voedt en beschermt de huid tegen huidveroudering. Pigmentvlekken worden verminderd en de huid wordt gekalmeerd. Een complete revitaliserende behandeling, die rijk is aan AHA's.

Luminescent Revitalising Treatment FLEURS D'ABSOLU