Home TEST Skin 79 BB Cream Gold Label VIP
Testpanel

TEST Skin 79 BB Cream Gold Label VIP

BB Cream, wie heeft er nou niet van gehoord? Een paar jaar geleden kwamen de eerste BB Creams vanuit Azië en Amerika naar ons land toe. Tegenwoordig heeft ieder merk wel een BB (of tegenwoordig zelfs een CC cream) in haar assortiment. Toch hoor ik vaak dat er een groot verschil zit tussen de Aziatische en Westerse BB Creams.

Ik ben altijd heel benieuwd naar make-up producten uit het buitenland en daarom wilde ik ook wel eens een ‘echte’ BB cream uit het buitenland testen. Ik had al veel gehoord over de producten van Skin 79. Daarom heb ik internet afgestruind en ben ik op E-bay beland. Hier kon ik de Skin 79 BB Cream Gold Label VIP kopen voor nog geen 15 euro. Natuurlijk ben ik deze BB Cream gaan testen, maar wat is BB Cream nou precies?

BB Cream, dat staat voor Blemish Balm is een combinatie van huidverzorging en make-up. Het is geen foundation want het verzorgt je huid ook maar het is ook niet alleen een crème omdat het wel een dekking geeft. Een BB cream zorgt ervoor dat je huid gevoed en beschermd wordt, bevat een zonnebeschermingsfactor en maakt je huid egaler. De hoeveelheid dekking is per BB Cream heel verschillend maar over het algemeen zijn BB Creams goede vervangers voor foundations.

Van de BB Creams van Skins 79 bestaan 3 versies: BB Cream Gold Label VIP, BB Cream Hot Pink en BB Cream Triple Functions.

  • De BB Cream Gold Label VIP is een BB Cream voor de droge en/of rijpere huid met rimpels. Hij is extra voedend.
  • De BB Cream Hot Pink is een BB Cream vooral geschikt voor de normale tot vette huid.
  • De BB Cream Triple Functions is de vernieuwde versie van de Hot Pink BB Cream en is wat minder grijs van kleur.

Zelf heb ik de BB Cream Gold Label VIP. Laten we beginnen met de verpakking van de cream. Ik vind hem persoonlijk heel erg mooi, de verpakking straalt echt luxe uit. Behalve dat hij erg mooi is, is hij ook nog eens heel hygiënisch. De BB Cream zit in een pomp flesje en heeft een inhoud van 40 ml. Dit betekend dat er geen bacteriën van je vingers of lucht van buiten af bij kan komen. Dat is een groot pluspunt want op die manier blijft je BB Cream langer goed.

Milou-hand-01

Milou-hand-02

Met het pompje is het heel makkelijk om de dosering te bepalen. De BB Cream komt er heel gemakkelijk uit en voelt als een dikke crème. De crème smeert erg lekker uit en voelt op mijn gezicht als een rijke moisturizer. Hij trekt snel in en voelt helemaal niet ‘nat’ aan. Ik heb zelf een hele droge huid en dit voelt alsof ik een lekkere volle crème aanbreng. Ondertussen zorgt de BB Cream er ook nog voor dat mijn rode plekjes verdwijnen.

Milou-before-after

Op de foto zie je heel goed dat mijn kleine rode oneffenheden verdwenen zijn. Toch vind ik dat deze BB Cream niet echt aan een foundation kan tippen. De dekking is lang niet zo veel als bij een normale foundation die ik gebruik. Maar desalniettemin ben ik wel heel tevreden met deze BB Cream. Mijn huid ziet er net wat beter uit en vooral ook nog heel natuurlijk. Voor een gewonde doordeweekse da vind ik deze BB Cream voldoende!

Al met al ben ik echt wel tevreden met deze BB Cream, hij doet zijn werk en belooft wat hij doet, maar het blijft een BB Cream en geen foundation!

[su_testimonial name="Milou" photo="https://www.wiewathaar.nl/wp-content/uploads/2015/08/milou.png"]Ik ben 23 jaar oud. Ik ben een net afgestudeerde vrijetijdsmanagement student. Omdat ik gemiddeld een halve dag doorbracht op beautysites van anderen, vond ik dat het wel eens tijd werd om zelf een blog te beginnen![/su_testimonial]