Home Salon & product experience | N\O Collageen Restructuring Treatment
Hair solutions

Salon & product experience | N\O Collageen Restructuring Treatment

Hairdealer in Breda is de prachtige salon van Indyra van Gastel en dit is vandaag de plek waar Kelly de N\O Collageen Restructuring behandeling krijgt. Wat houdt deze behandeling in en wat gaat het doen voor de droge, blonde lokken van Kelly?

Kelly heeft lang blond (wat rossig aan de aanzet) haar, dat nogal wild oogt. Ze wil haar haar in goede conditie brengen, terwijl ze verlangt naar een wat koelere tint blond omdat ze dat mooier bij haar gezicht vindt staan. Maar als je veel blondeert, kan het haar zijn rek verliezen of zelfs afbreken, dus dat is wel een uitdaging.

Het haar wordt ontkleurd met de collageen treatment, waardoor het tijdens het kleurproces kan herstellen. Ook wordt het haar versterkt en beschermd, terwijl deze behandeling geen invloed heeft op het gewenste kleurresultaat van Kelly. Nou, let's go!

De filosofie & belofte van Hairdealer

"Het team van Hairdealer bestaat uit ervaren haarstylisten en kleurspecialisten die altijd voor je klaar staan als het gaat om het creëren van dé perfecte look. Mooi haar begint in onze ogen altijd met goed overleg en advies.

Zo analyseren we de conditie van uw haar, kijken we naar de vorm van uw gezicht, en luisteren we altijd naar uw persoonlijke wensen. We zorgen er voor dat u stralend de deur uit gaat, want mooi en sexy haar is een luxe waar iedereen recht op heeft."

Uitleg professionals

Indyra gaat de behandeling bij Kelly doen. N\O Collageen Restructuring Hairpowder is een nieuwe in-salon service en Indyra is hier erg enthousiast over. Met een simpele handeling – je voegt de poeder toe aan de reguliere kleuring - behaal je bijzondere resultaten. Dit poeder kun je bij alle kleuringen gebruiken om het haar tijdens de kleuring te herstellen.

Daarnaast is het vegan en bevat het marine collageen, een lichaamseigen stof die snel wordt opgenomen. De keratine die gebruikt wordt is gehydrolyseerd en kan tot diep in in de cortex dringen. Het haar neemt het product op tijdens de kleuring. Indrya verteld dat je zelf kunt bepalen hoeveel poeder het haar nodig heeft, waardoor je de klant een behandeling op maat kunt bieden.

Een recept op maat

Je kunt de Collageen Restucturing Hairpowder bij alle merken gebruiken.

Indyra, eigenaar Hairdealer

De N\O Collageen Restructuring Treatment in 4 stappen

Stap 1: Het collageen poeder aanbrengen

Indyra mengt de blondeer met de plex (het poeder) tot een 'romig' mengsel.

De Collageen Hairpowder is  eenvoudig in gebruik en stuift absoluut niet, waardoor het heel fijn in gebruik is.

Door het collageen licht het haar zelfs iets sneller op en dat is fijn! Maar we zijn vooral benieuwd naar het resultaat. Indyra belooft glanzend en sterker haar dat niet slap is.

Why different from other plex? It’s your own DNA!

Kelly vraagt zich af of de broze plukjes aan de voorkant van haar hoofd sterk genoeg zijn om te blonderen, maar Indyra vertelt dat deze zelfs minder kwetsbaar zijn door het toegevoegde collageen. Hierdoor is het mogelijk om ook kwetsbaar haar te blonderen of kleuren.

Stap 2: Folies verwijderen

De folies worden na de inwerktijd verwijderd bij de wasbak.

Het valt meteen op de de blondeer niet korrelig is en de blondeer er nog steeds romig uit ziet. Alles wordt goed uitgespoeld en daarna laat Indyra zien hoe je de Resotrivatie Thermic spray gebruikt.

Stap 3: De Restorative Thermic Spray

Deze spray heeft een bijzondere eigenschap. Als het in aanraking komt met water, wordt het een melkachtige substantie. Je moet na het sprayen wel het haar meteen doorkammen, hierdoor wordt het product goed door het haar verdeeld. De formule met o.a. macadamia-olie zorgt voor een diepe voeding van het haar.

Indyra laat Kelly zelf voelen wat deze haarherstellende lotion doet voor het haar. Het voelt vol en stevig, zacht maar niet slap. Na het uitspoelen ziet het haar er extra glanzend en verzorgd uit.

Kelly vraagt of dit samen gebruikt moet worden met de collageen hairpowder, maar dat is niet het geval. Je kunt deze spray ook los gebruiken en daarom is dit ook echt een product voor thuisgebruik.

Stap 4: Styling

Het haar van Kelly wordt drooggeblazen en niet uitgebreid gestyled. Hierdoor kunnen we goed zien wat de producten voor effect hebben.

LEES OOK: Hoe herstel je jouw kwetsbare haar na een zonvakantie?

Het resultaat

Het resultaat is glanzend en krachtig haar! De Restorative Thermic Spray verzacht het haar niet, maar sealt het haar en sluit de haarschubben, waardoor het haar gaat glanzen.

Advies voor thuis

Indyra legt uit dat het belangrijk is dat Kelly ook thuis het haar goed blijft voeden, zodat het haar beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De Restorative Thermic Spray is een nieuw innovatief product dat het haar meer body en volume geeft. Als het haar verzwakt is, of gekleurd of beschadigt is dit dé thuisbehandeling die je nodig hebt.

De professional kan je adviseren hoe vaak je deze bijzondere spray moet gebruiken. Voor Kelly geldt een minimum van één keer per week. Maar zo nodig kun je het elke wasbeurt gebruiken. Niet vergeten het haar goed te kammen om de aminozuren aan het werkt te zetten.

Kelly is tevreden, haar rossige inkijk is weg en het haar is niet slap, maar juist stevig en glanzend. Voor de €10 extra die je normaal betaalt, hoeft Kelly niet na te denken voor de volgende keer. Ze betaalt er graag extra voor, want wie wil nu geen gezond en glanzend haar!