Home Hoe herstel je jouw kwetsbare haar na een zonvakantie?
Hair solutions

Hoe herstel je jouw kwetsbare haar na een zonvakantie?

Een vakantie met veel zon, wie droomt daar niet van? Maar zonnestralen kunnen je haar ook beschadigen, vooral als je al dun en poreus haar hebt! Wil je weten hoe je zorgeloos kunt genieten van de zon en straks toch nog in het bezit zijn van een gezonde bos haar? Lees snel verder!

SOLUTIONS voor gezond haar na de vakantie

Lekker met vakantie geweest en ondanks dat je geprobeerd hebt je haar te beschermen toch weer thuis met een droge bos haar?

Een goede tip is om snel een afspraak met je kapper te maken om de echt dode puntjes eraf te laten knippen. Maar je wilt natuurlijk niet té kort en daarom komt het nu echt op de juiste verzorging aan.

Gezond haar met glans

Wat je nu nodig hebt, is een product dat diep in de haarvezels dringt en je haar weer leven kan geven.

De N\O Restorative Thermic Spray zorgt voor een diepere penetratie en gaat de strijd aan met verzwakt, gebleekt en beschadigd haar. Hoe langer je dit product gebruikt, hoe meer volume en glans zal het haar krijgen.

Het versterkt het haar van binnen en van buiten en heeft een hele bijzondere werking.

Deze spray is geschikt voor alle haartypes en het kan zowel in de salon als thuis worden gebruikt. Dus als jouw kapper werkt met de producten van N\O Creative Haircare, vraag er dan vooral naar!

N\O Restorative Thermic Spray

Deze haarherstellende lotion is geschikt voor beschadigd haar dat een infusie van vitaliteit en body nodig heeft. Dankzij de formule met macadamia-olie en amino acids, zorgt deze lotion voor diepere penetratie, waar beschadigd haar door herhaalde behandelingen meer body en volume krijgt vanaf het eerste gebruik. Het haar krijgt meer helderheid en vitaliteit. Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het een spray is, die zal veranderen in een crème zodra het product in contact komt met water.

Dankzij de plantaardige ingrediënten is de spray zeer geschikt voor een gevoelige hoofdhuid.

HOE GEBRUIK JE DIT PRODUCT?

Spray wat druppeltjes van de lotion op schoon en zeer vochtig haar. Masseer het in je haar totdat je een crème-achtige substantie krijgt. Kam dit door de lengtes om het product gelijkmatig te verdelen en laat dit inwerken voor een paar minuten.

Voor een extra krachtig effect kun je het product 10 minuten (afgedekt met plasticfolie) laten inwerken onder een warmtebron (bv. een haardroger). Gebruik bij het uitspoelen koud of lauw water, zodat de haarschubben weer kunnen sluiten.

Gun jij jouw kostbare lokken ook zo'n geweldige booster na de vakantie?