Home Natuurlijk zomerlookje van Babor
Testpanel

Natuurlijk zomerlookje van Babor

Featured Video Play Icon

"Perzik, mango en papaja – het klinkt als een fruitige, frisse smoothie maar het zijn de ingrediënten voor de voorjaar/zomer look 2016 van BABOR. Deze heerlijke productsticks zorgen afzonderlijk voor een goed humeur. In veel bontgekleurde (maar geen schreeuwende) nuances staan de lippen in het middelpunt!" Dat stond in het persbericht van deze zomer make-up van het salonmerk BABOR en ik had het geluk deze producten te mogen gebruiken!

Voor deze look heb ik de volgende producten van Babor gebruikt:

  • Perfect Finish Foundation 03
  • Blush Stick 02 - €16,50
  • Lip Gloss Stick 07 - €17,50
  • Eye Shadow Stick 03 - €16,50
  • Ultra Size Mascara Volume & Definition

babor2

Mijn mening over de producten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de producten. De mascara is by far mijn favoriet en ik gebruik deze dan zelf ook dagelijks. Een mascara die geen klontjes achterlaat en mijn wimpers mooi lang maakt. Ook de lipgloss voelt erg prettig aan. Het voelt meer als een soort lippenbalsem en droogt de lippen dan ook niet uit. Het pigment is goed, waardoor de kleur goed zichtbaar is.

De Perfect Finish Foundation kun je op twee verschillende manieren aanbrengen. Met een nat sponsje, zodat hij goed dekt of met een poederkwast. Zelf gaat mijn voorkeur bij een poederfoundation uit naar een poederkwast. Hierdoor breng je hem lichtjes aan en voelt het niet als een plakkaat op je huid. Het is een prettige en zachte foundation voor je huid.

De Blush Stick vind ik erg mooi. Hij is wat vettig, waardoor hij makkelijk uitblend. Wel is het handig als je deze even afpoedert, als je wil dat hij de hele dag blijft zitten. De Eye Shadow Stick heeft wel een minpuntje. Hij ziet er erg mooi uit, maar voelt wat stroef aan met opbrengen en ook het blenden is daardoor iets lastiger. Hij blijft wel goed zitten, wat een grote plus is!

Resultaat

En dit is het uiteindelijke resultaat, vinden jullie het mooi?

afterfoto