Home Mijn ervaring met Keune StreetSalon
Hair solutions

Mijn ervaring met Keune StreetSalon

Er is een hele leuke app voor alle hairlovers! Je kunt er inspiratie opdoen, tutorials bekijken en elke dag wordt een nieuwe look toegevoegd. De app heet StreetSalon, omdat het allemaal gaat om street looks. Dus draagbare kapsels voor echte mensen. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon de trends van nu.

Street-salon-01

Natuurlijk kun je ook op Instagram of Pinterest kijken voor inspiratie, maar het leuke hiervan is dat de looks ook echt zijn gemaakt door pro's en de step-by-steps dan ook goed in elkaar zitten. Er is over nagedacht en daarom zijn alle looks ook echt te maken. Voor kleur moet je natuurlijk wel naar de kapper, maar daarom is dit ook een super app om aan je kapper te laten zien. Want als een kapper inlogt, kunnen ze alle filmpjes van de kniptechnieken en de color howto's bekijken. En dat is nou net iets dat Pinterest niet doet, waardoor je kapper dan weleens in het duister kan tasten over de juiste kleur.

streetsalon-ilham-marriet

De twee toppers achter de looks zijn niemand minder dan Ilham Mestour en Marriët Gakes. Ilham reist de hele wereld over en werkt veel backstage bij internationale fashion weeks. Marriët kunnen we met recht de beste colorist van Nederland noemen, ze is al meerdere malen bekroond en verantwoordelijk voor het haar van vele bn'ers. Het zijn dus niet de eersten de besten die deze looks maken en gratis advies geven hoe je het zelf kunt doen! Ik vind dit echt megacool en wil jullie er ook wat van laten zien, kijk je mee?
Street-salon-08

Wat ook superhandig is, is dat je de app kunt downloaden op je mobiel of iPad, maar dat je ook de website www.streetsalon.com op je laptop kunt bekijken. Zo kun je overal inspiratie opdoen!

Street-salon-05

Als je de app opent, zie je bovenaan de Look of the Day staan. Dat is de look die het laatst is toegevoegd. Je kunt omlaag scrollen voor andere looks en zoeken op trefwoorden. Door op een plaatje van een look te klikken, open je alle informatie die bij die look hoort. En elke dag staat er dus een nieuwe Look of the Day op!

Street-salon-06

Deze look heet Spring Waves, een nonchalante stijl met wavy lang haar, dat je ook heel makkelijk kunt doen bij een langere bob.

Street-salon-07

Als je nar beneden scollt, zie je de tutorials, producten die je het beste kunt gebruiken en suggesties voor andere looks: You might also like.

Street-salon-04

Dit vond ik een geweldige look die helemaal past bij mijn lange blonde haar, een messy braid, maar dan net ietsje leuker dan een gewone recht-toe-recht-aan-vlecht. Hij heet The Fishtail.

Street-salon-02

Ik scroll omlaag en zie de stap-voor-stap foto's. Door op een kleine foto te klikken, wordt deze vergroot.

Street-salon-03

Zo kan ik per stap zien wat ik moet doen. Wow, echt superhandig. Zo heb ik altijd haarinspiratie in m'n tas!

StreetSalon is powered by Keune, een oer-Hollands kappersmerk dat dit jaar 95 jaar bestaat. Wat een leuke, eigentijdse manier om dat te vieren! Ze verdiepen zich echt in wat de klant wil. Ik kan deze app zeker aanraden en zou hem ook meteen downloaden. Hij is gratis, dus wat houdt je nog tegen?

Downloaden

DOWNLOAD VOOR ANDROID

DOWNLOAD VOOR IPHONE & IPAD

BEKIJK DE WEBSITE