Home Kapsels lang haar 2016
Kapsels

Kapsels lang haar 2016

Kort haar was het helemaal in 2015. Zien we in 2016 lang haar kapsels nog wel terugkomen? Yes, voor de langharige dames zijn er zeker nog een paar trends die het goed zullen doen. Kijk met ons mee wat je met lang haar kapsels in 2016 kunt doen!

Kapsels lang haar 2016 nr 1: Wet & Sleek hair

Het eerste lang haar kapsel 2016 is 'wet & sleek hair'. Meestal is het 'wet & sleek' gedeelte bovenop het hoofd tot onder de oren. Gigi Hadid en vele andere sterren droegen deze gladde haarstijl graag. Benodigdheden: een toupeer borsteltje om bovenop veel volume te creëeren, heel veel gel en een kam om alles 'sleek' naar achteren te kammen. Geen haartje mag hierbij uitsteken!

Kapsels lang haar 2016 nr 2: Laagjes van voren

Heb je lang haar, maar valt het sluik langs je gezicht? Kies voor laagjes aan de voorkant. Hiermee creëer je een stuk meer volume en beweeglijkheid in je kapsel. Win-win situatie dus.


Uitgelicht: Stylingsproducten voor je lange haar


Kapsels lang haar 2016 nr 3: Lang los haar met een zachte vrouwelijke slag

Bij deze look krul je het haar met een föhnborstel. Je zou het ook met een gewone krultang kunnen doen en vervolgens heel goed uitborstelen om die natuurlijke, zachte slag te krijgen. Tijdens Fashion Week in Milaan had hairstylist Franco Curletto deze look gemaakt. Het is een extreem moderne maar toch natuurlijke haarstijl.

Kapsels lang haar 2016 nr 4: Sexy blowout

Voor een sexy 'Jessica Rabbit' achtige haarstijl ga je voor de 'blow out'. Wanneer je je haar naar een kant gooit krijgt het direct al meer volume. Met een lage zijscheiding, een product speciaal voor een 'luxe blow out' en je föhn creëer je dit kapsel voor lang haar.

jessica alba bronde

Het lang haar kapsel die een mix bevat van bruine en blonde tinten blijft ook in 2016 hot! De highlights zijn echter een stuk subtieler en worden ook wel 'babylights' genoemd. Deze highlights krijg je door dunnere plukjes te kleuren. Geen grove hand en geen 'zebrapaden', maar subtiele kleurtjes die in elkaar overlopen. Vraag je kapper om hele subtiele highlights. Je hebt hier ook speciale 'brushes' voor om het haar te kleuren.

Heb jij jouw lang haar kapsel al gekozen om te laten knippen in 2016? Laat jouw favoriet hieronder achter! Of kijk in het lookbook voor lang haar!