Home Kinderkapsels
Kapsels

Kinderkapsels

Kinderkapsels zijn er in allerlei soorten en maten. De laatste jaren zie je vaak dezelfde trends terug in de kinderkapsels voor zowel jongens als meisjes. Wanneer je op zoek ben naar een nieuw, verfrissend kapsel voor je dochter of zoontje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij laten meerdere hippe kinderkapsels zien voor leuke inspiratie voor jouw kleine!

Kinderkapsels voor jongens

Voor jongens zijn er meerdere kinderkapsels die een echte trend zijn. Zo zijn korte stekeltje weer helemaal in, maar blijft de Beach look met lang haar nog steeds een vaak gekozen alternatief. Een kinderkapsel is erg bepalend voor het uiterlijk van je kind. Zorg dan ook dat het kinderkapsel goed past bij het gedrag van je kind. Vaak willen jongens het kapsel van bekende voetballers dragen, zoals dat van Christiano Ronaldo. Door simpelweg  een opgeschoren streepje aan de bovenzijde van het haar te plaatsen! Een heel ander kapsel, dat van Justin Bieber, is echter ook onder vele jongens gekozen als kinderkapsel

Kinderkapsels meisjes

Voor meisjes zijn er veel meer varianten te bedenken, die ook nog eens erg populair zijn. Zo is de vlecht weer helemaal terug en is ook de paardenstaart terug van weg geweest. Door accessoires toe te voegen als een strik of een bloem, kun je een kinderkapsel voor meisjes helemaal afmaken.

Kinderkapsels versieren

Er zijn meerdere manieren om een kinderkapsel te versieren. Zowel voor jongens als meisjes bestaan er honderden tot duizenden verschillende accessoires om het haar te verfraaien. Voor meisjes kun je denken aan klemmen, elastiekjes en strikjes. Voor de zachte kleuren zijn de afgelopen jaren erg toenemend in populariteit.  Voor jongens zijn er echter ook genoeg accessoires om een kinderkapsel te versieren. Zo is een stoere pet al vaak genoeg om een nonchalante look te creëren. Ook een gekleurde bandana wordt door jongens vaak gedragen! Zoals je kunt zien zijn er honderden combinaties mogelijk om tot een geschikt kapsel voor je kind te komen.  Zowel voor jongens als meisjes kun je het kapsel combineren met een leuke accessoire om de look echt af te maken!